Cristina Șișcanu, misiune grea la cumpărături: „Oamenii s-au panicat”


Ce a pățit Cristina Șișcanu atunci când a mers singură la cumpărături. Ce s-a întâmplat când a decis să meargă fără soțul său la hypermarket.


In articol:

Cristina Șișcanu a fost aspru criticată pentru ținuta pe care a adoptat-o zilele trecute, atunci când a mers cu soțul său la cumpărături. Ea și Mădălin Ionescu și-au luat toate măsurile de siguranță, pentru a nu se pune în pericol nici ei, dar nici să nu îi pună pe cei dragi de acasă.

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a dezvăluit cât de greu este în această perioadă, mai ales că locuiesc și părinții acesteia cu ea și cu soțul său, așa că este nevoie de mult mai multe cumpărături și trebuie să aibă mereu grijă să nu uite nimic de pe listă. În plus, potrivit specialiștilor, cumpărăturile nu trebuie să dureze foarte mult, pentru a nu ne expune prea mult timp virusului.

Citeste si: Câți bani câștigă, cu adevărat, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu! Cei doi au eșuat cu vânzarea de încălțăminte

„Nu e ușor, noi suntem o familie mare, pentru că sunt și părinții mei la noi, practic suntem două familii în casă, cu copii, cu doi câini mari, deci atunci când mergem la cumpărături nu este simplu', a explicat Cristina Șișcanu contextul din această perioadă, pentru Viva!

Cristina Șișcanu, misiune grea la cumpărături: „Oamenii s-au panicat”
Cristina Șișcanu, misiune grea la cumpărături: „Oamenii s-au panicat”

Citeste si: Momente de coșmar pentru Cristina Șișcanu, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”. „Am realizat că nu am aer, că nu pot să respir”

„Mergem la cumpărături o dată la șapte zile, până acum am fost de două ori. Prima dată am fost eu singură și mi-a fost destul de greu, pentru că, repet, suntem o familie mare. Dacă iei detergenți, hârtie igienică, prosop de bucătărie, sunt deja cumpărături voluminoase și ocupă spațiu. De exemplu, prima și a doua oară am umplut un căruciorul cu diverse, de la produse pentru curățenie până la alimente.

Ce cumpără Cristina Șișcanu de la supermarket în plină pandemie de coronavirus

Citeste si: Cristinei Șișcanu i s-a făcut rău în platoul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ce s-a întâmplat de fapt cu vedeta

„Prima dată când am fost singură nu mi-a fost ușor, am gestionat destul de greu situația, a trebuit să petrec mult timp în supermarket. A doua oară, duminica trecută, am fost cu Mădălin. Știu că s-au creat discuții pe rețelele de socializare legat de faptul că am mers amândoi. Păi am mers doi că suntem două familii, de aia. Dacă se ducea mama să facă cumpărături pentru ea și pentru tata era același lucru. Ca să nu-i expun pe ei, că sunt mai în vârstă, a mers Mădălin cu mine. Am făcut totul rapid, ca să nu stăm foarte mult în supermarket', a detaliat Cristina Șișcanu.

„Într-adevăr, au fost rafturi goale, pentru că oamenii s-au panicat, au luat prea mult, nu mai găseai anumite lucruri, dar asta se rezolvă. Eu cumpăr atât cât să-mi ajungă pentru o săptămână pentru patru adulți, doi copii și doi câini lupi', a concluzionat soția lui Mădălin Ionescu, care merge la cumpărături echipată din cap până-n picioare.


Abonează-te pe

Citește și:

Helsinki din „La Casa de Papel” vorbește limba română la perfecție! Tu știai că a stat atâta timp în România?!

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Marea divă s-a vopsit singură, acasă! Nimeni nu îi știa secretul: „Părul meu e alb încă de când aveam 18 ani”

Câți bani câștigă, cu adevărat, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu! Cei doi au eșuat cu vânzarea de încălțăminte.

Momente de coșmar pentru Cristina Șișcanu, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”. „Am realizat că nu am aer, că nu pot să respir”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri