Momente de coșmar pentru Cristina Șișcanu, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”. „Am realizat că nu am aer, că nu pot să respir”


Cristina Șișcanu a trecut prin momente de coșmar, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. I s-a făcut rău și a părăsit platoul de filmare.


In articol:

Cristina Șișcanu a trăit clipe crunte îm timpul ultimei emisiuni „Bravo, ai stil! Celebrities”. După ce i s-a făcut foarte rău, Cristina Șișcanu s-a chinuit din răsputeri să se ridice pentru a părăsi platoul emisiunii pentru câteva momente, timp în care a făcut tot posibilul să își revină.

Citeste si: Cristina Șișcanu, desființată de fani după ce a ieșit așa din casă: „Cu ce am greșit?”

cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, momente de coșmar, rău, platoul de filmare

I s-a făcut rău în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cristina Șișcanu a părăsit platoul de filmare

După ce aproape că era să leșine în timpul emisiei, Cristina Șișcanu a reușit să își adune toate forțele, pentru a părăsi platoul de filmare. Ajunsă în culise, acolo unde a stat preț de câteva clipe, soția lui Mădălin Ionescu a descris calvarul prin care a trecut. Frumoasei concurente i s-a făcut rău de la căldură, iar simptomele pe care le-a avut, au fost similare cu cele ale unui atac de panică.

Citeste si: Cristina Șișcanu îi ia la rost pe jurații de la "Bravo, ai Stil! Celebrities": "Aia nu era tinuta de nepunctat!"

Cristina Șișcanu a explicat că i-a fost foarte rău și, cel mai probabil s-a speriat din cauza faptului că simțea că nu are aer, că nu poate respira. „Cred că de la căldură. Îmi era rău, dar am zis că rezist. Însă când Ilinca m-a întrebat și a trebuit să vorbesc, am realizat că nu am aer, că nu pot să respir. De la căldură', a explicat Cristina.

Spre norocul său, se pare că liniștea și răcoarea din culise au ajutat-o, pentru că după doar câteva momente petrecute în afara platoului de filmare și după ce a reușit să se hidrateze corespunzător, Cristina Șișcanu a revenit în emisiune, alături de celalte colege ale sale de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Din nefericire, Cristina Șișcanu nu este prima vedetă căreia i se face rău în platoul de filmare, emoțiile, căldura și agitația punându-și amprenta asupra stării  sale de sănătate. Gina Chirilă, fostă concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”, a trecut printr-un moment similar, mai ales că era însărcinată, iar riscul ca ea să pățească așa ceva era mult mai mare.

Citeste si: Cristina Șișcanu, fără lenjerie intimă la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Îl faci de râs pe soțul tău”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri