Momente de coșmar pentru Cristina Șișcanu, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”. „Am realizat că nu am aer, că nu pot să respir”


Cristina Șișcanu a trecut prin momente de coșmar, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. I s-a făcut rău și a părăsit platoul de filmare.


In articol:

Cristina Șișcanu a trăit clipe crunte îm timpul ultimei emisiuni „Bravo, ai stil! Celebrities”. După ce i s-a făcut foarte rău, Cristina Șișcanu s-a chinuit din răsputeri să se ridice pentru a părăsi platoul emisiunii pentru câteva momente, timp în care a făcut tot posibilul să își revină.

Citeste si: Cristina Șișcanu, desființată de fani după ce a ieșit așa din casă: „Cu ce am greșit?”

cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, momente de coșmar, rău, platoul de filmare
cristina șișcanu, bravo ai stil celebrities, momente de coșmar, rău, platoul de filmare

I s-a făcut rău în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cristina Șișcanu a părăsit platoul de filmare

După ce aproape că era să leșine în timpul emisiei, Cristina Șișcanu a reușit să își adune toate forțele, pentru a părăsi platoul de filmare. Ajunsă în culise, acolo unde a stat preț de câteva clipe, soția lui Mădălin Ionescu a descris calvarul prin care a trecut. Frumoasei concurente i s-a făcut rău de la căldură, iar simptomele pe care le-a avut, au fost similare cu cele ale unui atac de panică.

Citeste si: Cristina Șișcanu îi ia la rost pe jurații de la "Bravo, ai Stil! Celebrities": "Aia nu era tinuta de nepunctat!"

Cristina Șișcanu a explicat că i-a fost foarte rău și, cel mai probabil s-a speriat din cauza faptului că simțea că nu are aer, că nu poate respira. „Cred că de la căldură. Îmi era rău, dar am zis că rezist. Însă când Ilinca m-a întrebat și a trebuit să vorbesc, am realizat că nu am aer, că nu pot să respir. De la căldură', a explicat Cristina.

Spre norocul său, se pare că liniștea și răcoarea din culise au ajutat-o, pentru că după doar câteva momente petrecute în afara platoului de filmare și după ce a reușit să se hidrateze corespunzător, Cristina Șișcanu a revenit în emisiune, alături de celalte colege ale sale de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Din nefericire, Cristina Șișcanu nu este prima vedetă căreia i se face rău în platoul de filmare, emoțiile, căldura și agitația punându-și amprenta asupra stării  sale de sănătate. Gina Chirilă, fostă concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”, a trecut printr-un moment similar, mai ales că era însărcinată, iar riscul ca ea să pățească așa ceva era mult mai mare.

Citeste si: Cristina Șișcanu, fără lenjerie intimă la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Îl faci de râs pe soțul tău”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu, desființată de fani după ce a ieșit așa din casă: „Cu ce am greșit?”

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Cristina Șișcanu, fără lenjerie intimă la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Îl faci de râs pe soțul tău”

Cristina Şişcanu, topless! Vedeta nu şi-a făcut, până acum, nicio operaţie estetică!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu dorm împreună doar la hotel! Să aibă oare probleme în cuplu?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri