Câți bani câștigă, cu adevărat, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu! Cei doi au eșuat cu vânzarea de încălțăminte.


Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au o firmă prin care comercializează genți pentru femei.


In articol:

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu își încearcă norocul în afaceri de cîțiva ani. Pe lângă contractele e care le au în mass-media, cei doi au înființat o firmă, în 2015. În ianuarie 2020, înainte să plece la Survivor România, Cristina a dezvăluit că ea colaborează cu soțul ei, lăsându-l pe acesta să adminstreze afacerea în timp ce ea era plecată. (vezi motivul pentru care Cristinei Șișcanu i s-a făcut rău în platoul Bravo, ai stil! Celebrities)

Citeste si: Momente de coșmar pentru Cristina Șișcanu, în timpul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities!”. „Am realizat că nu am aer, că nu pot să respir”

„Eu sunt foarte implicată în ceea ce privește familia și mă refer la partea organizatorică. Plus de asta, eu și Mădălin avem o firmă și a trebuit să ne ocupăm de totul pentru a lăsa fiecare lucru în ordine. Am fost ocupată, iar acest lucru mi-a ținut mintea ocupată”, a mărturisit Șișcanu. Inițial, cei doi soți au importat încălțăminte din Italia.

Câți bani câștigă Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Profitul a fost de peste 50.000 de lei

“Incaltaminte realizata manual numai din piele si blana naturala. Lux, calitate, trăinicie, prețuri accesibile … Acestea sunt caracteristicile fiecărui articol Kimo by Charisma! Bucurați-va de spectacolul încălțămintei de top! Fiți in trend”, făcea Șișcanu reclamă produselor. Din păcate, vânzarea nu a mers bine, dovadă rezultatele firmei, înregistrate la Ministerul de Finanțe. Astfel, societatea comercială a fost pe pierdere trei ani la rând, 2015, 2016 și 2017, deficitul total fiind de 41.361 lei.

În 2018, Șișcanu și Ionescu au renunțat la comercializarea încălțămintei și au hotărât să aducă din Italia genți și poșete pentru femei. Firma a luat  mică pauză de activitate în 2018, când pierderea a fost de 1.092 lei. În magazinul online, produsele au prețuri cuprinse între 199 și 499 lei. “Articolele noastre sunt făcute cu măiestrie, in fabricile din Italia acolo unde mesteri experimentați pun pasiune in fiecare KIMO !”, se scrie pe site. Afacerea s-a redresat odată cu comercializarea genților. Ultimele rezultate de la Ministerul deFinanțe, valabile pe 2019, arată că firma lui Șișcanu și Ionescu a realizat pentru prima oară profit, câștigul fiind de 52.867 lei.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să gătești o tavă delicioasă pentru întreaga familie: friptură de pui și garnitură la cuptor!

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Secretar de stat din Ministerul Educației, despre redeschiderea școlilor: "Opinia publică va fi informată..."

Bogdan Mocanu, surprins la 2 noaptea cu o vedetă din România

COVID-19 România! Focare de infecție în județul Buzău!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri