Cristina Şişcanu, declaraţie ŞOC despre fosta soţie a lui Mădălin! Vezi cât de rar îşi vede femeia copiii! "Eu nu aş putea"


Cristina Şişcanu, dezvăluiri despre fosta soţie a lui Mădălin! Vezi cât de rar îşi vede femeia copiii!


In articol:

Faţa Cristinei Şişcanu se luminează când este întrebată despre relaţia dintre Ştefania, Petra şi Filip. Vedeta este fericită că, în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, cei trei copii sunt extrem de uniţi şi se iubesc foarte mult.

" Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite.

Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe "Pepe". Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des "Pepe". Pe Ştefania o alintă "Sisi". Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea.
Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea
", a declarat Cristina.

Citeste si: Gabriela Cristea a alăptat la coafor, înainte de botez şi a postat filmarea pe internet! Vezi cele mai comentate imagini ale momentului! EXCLUSIV!

Cristina Şişcanu, dezvăluiri despre fosta soţie a lui Mădălin! "Mama lor nu s-a implicat deloc"

Am mai întrebat-o pe Cristina care este, în prezent, relaţia dintre copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie şi mama lor...

Răspunsul protagonistei noastre ne-a lăsat fără cuvinte...La început a ezitat, apoi a vorbit cu sinceritatea ei caracteristică despre subiectul delicat care o macină.

Citeste si: Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

" E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip.

Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei...Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş", a spus prezentatoarea.


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu, nașa Gabrielei Cristea, despre ținutele purtate la nunta vedetei cu Tavi Clonda! ”Am început cu pălăria”

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

O fotografie cât 1000 de cuvinte! Cum au fost surprinși Gabriela Cristea și Tavi Clonda chiar în fața altarului!

Criticată permanent, Cristina Șișcanu a izbucnit: ”Aș vrea să le zic acelor mămici perfecte că...”

Cum a reacţionat Cristina Şişcanu atunci când Mădălin Ionescu a primit un mesaj şi a plecat cu telefonul la baie

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Simona Dumitrache, prima reacție după ce a văzut accidentarea lui Jador! "Am făcut 20 tensiune pe loc!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri