Gabriela Cristea a alăptat la coafor, înainte de botez şi a postat filmarea pe internet! Vezi cele mai comentate imagini ale momentului! EXCLUSIV!


Gabriela Cristea a alăptat la coafor şi a postat filmarea pe internet! Vezi cele mai comentate imagini ale momentului!

Gabriela Cristea se pregăteşte intens pentru botezul fiicei ei şi nu putea să-şi neglijeze tocmai aspectul fizic. Vedeta de televiziune a petrecut ore bune la un salon de înfrumuseţare, iar alături de ea a fost, în fiecare minut, micuţa Iris.

Gabriela Cristea a alăptat la coafor şi a postat filmarea pe internet! Vedeta a făcut un insta story în timpul mesei micuţei Iris!

Ei bine, când a venit ora de masă a fetiţei, Gabi a aşezat-o cu atenţie la sân şi a început să o alăpteze, cu grijă, fiind totuşi atentă să nu o deranjeze nici pe prietena ei care o machia.

Citeste si: Primele imagini de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea! Uite ce ţinută superbă poarta naşa Cristina Şişcanu şi cum arată trusoul! FOTO EXCLUSIV!

Protagonista noastră a vrut să le arate urmăritorilor ei de pe instagram cum a reuşit să facă economie de timp şi, mai mult decât atât, că alăptatul în public nu este o faptă reprobabilă ci un lucru firesc. Aşa că vedeta a făcut un insta story în timpul mesei micuţei Iris şi l-a publicat, în timp real, pe contul ei.

Citeste si: Cristina Șișcanu, nașa Gabrielei Cristea, despre ținutele purtate la nunta vedetei cu Tavi Clonda! ”Am început cu pălăria”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri