Cristina Șișcanu, nașa Gabrielei Cristea, despre ținutele purtate la nunta vedetei cu Tavi Clonda! ”Am început cu pălăria”


Cristina Șișcanu Ionescu a fost o nașă elegantă la nunta Gabrielei Cristea. Frumoasa soție a lui Mădălin Ionescu a schimbat două ținute, amândouă super-sexy.


In articol:

Cristina Șișcanu a atras privirile tuturor când a ajuns la biserica unde a avut loc sâmbătă cununia religioasă a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Nașa, îmbrăcată într-o rochie roz, a avut asortată o pălărie spectaculoasă, comparată de mulți cu cele purtate de invitatele de la nunțile regale.

Cristina Șișcanu a povestit cum și-a ales ținutele de la nunta Gabrielei Cristea, dar și cât a costat rochia purtată la biserică. ”Am știut de la început că am nevoie de două ținute: una pentru biserică și una pentru petrecerea organizată în curtea Gabrielei și a lui Tavi, deci pentru un garden party. Ambele ținute le-am ales cu o săptămână înainte de eveniment”, ne-a povestit Cristina Șișcanu.

Citeste si: O fotografie cât 1000 de cuvinte! Cum au fost surprinși Gabriela Cristea și Tavi Clonda chiar în fața altarului!

Citeste si: Gabriela Cristea va avea la nuntă o singură domnișoară de onoare! Am aflat cine va fi tânăra care va sta în biserică lângă mireasă EXCLUSIV

 

”La prima ținută, cea de la biserică, am început cu pălăria. Am știut că vreau să port o nuanță de roz, așa că am fost la un atelier de pălării și mi-am ales modelul, neștiind ce rochie voi avea. Apoi, în funcție de pălărie, mi-am ales rochia. Am știut că vreau o rochie midi, ca lungime, am găsit-o și am comandat-o de pe un site cunoscut, din Anglia. Rochia a costat 83 de euro”, a spus Cristian Șicanu, despre ținuta sa de la biserică.

Rochia purtată de nașa Cristina Șișcanu la petrecerea de la nunta Gabrielei Cristea a fost făcută la comandă

După ceremonia de la biserică, Gabriela Cristea și Tavi au decis ca petrecerea să fie într-un cadru relaxat, unde să se distreze cu prietenii apropiați. Așa că locația aleasă a fost chiar curtea casei unde locuiesc cei doi, iar ținuta recomandată invitaților a fost ”garden party”.

Pentru petrecere, nașa Cristina Șișcanu a ales o rochie super-sexy, lungă, care i-a lăsat la vedere un picior de sus până jos.

”Dacă ținuta de la biserică a fost alcătuită de mine, fără să apelez la un stilist, pentru petrecere, unde trebuia să aleg una stil garden party, am fost consiliată. Rochia animal print cu dantelă neagră pe picior mi-a fost făcută pe comandă, iar în picioare mi-am pus, evident, încălțăminte fără toc”, a explicat Cristina Șișcanu.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Transferul anului; Denise Rifai intra in echipa Kanal D!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri