Cristina Şişcanu a șters pe jos cu Roxana Nemeș! "Mi se pare foarte săracă în cuvinte...!”


Un nou scandal cu replici acide a izbucnit între concurente „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cristina Şişcanu și Roxana Nemeș.


In articol:

O nouă ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, a marcat publicul telespectator  printr-o serie de replici tăioase între două concurente. Cristina Şişcanu și Roxana Nemeș au ajuns la pucntul de fierbere ca o oală sub presiune și au început un scandal monstru, chiar în platoul emisiunii.

Tematica destul de greu de abordat pentru frumoasele concurente a fost până la urmă pusă în aplicare de vedetele care participă la faimoasa emisiune.

Cristina Şişcanu a defilat interpretând o ținută lui Cardi B și, la fel ca vedeta americană, a început un dialog plin de replici acide cu Roxana Nemeș

Totul a pornit de la faptul că frumoasa blondină nu are argumente prin care poate susține acuzațiile grave pe care i le aduce.

Mai mult, pe grupurile de susținere ale concurentelor, internauții au conchis că Șișcanu ar fi „șters pe jos cu Roxana Nemeș” în nenumărate rânduri, tocmai pentru că solista nu își argumentează doleanțele.

În culisele emisiunii, în momentul în care ele se pregăteau la machiaj, Roxana a susținut că de cele mai multe ori Cristinei Şişcanu îi place să fie mereu în centrul atenției.

Cristina Şişcanu: “Tu ai spus despre noi că doar te aperi, tu niciodată nu ataci!”

Roxana Nemeș: “Eu nu am spus că mă apar! Nu mi se pare că sunt atacată atât de grav ca să mă apar!”

Cristina Şişcanu: “Ai o atitudine arogantă și ne vorbești mereu de sus și tot timpul ai această chestie... vorbește cu cuvintele tale..

ti se pare că am prea puține cuvinete sau ce?! Tu nu gândești înainte de a scoate ceva pe gură, că nu înțeleg? Eu te întreb ceva punctual și tu vrei vorbești despre cu totul altceva!”

Cristina Siscanu si Roxana Nemes in scandal
Cristina Siscanu si Roxana Nemes in scandal[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Roxana Nemeș, desfiinţată de Andreea Tonciu după ce a cântat o piesă a lui Duffy! "În fața camerelor, vrea să pară ceva ce nu este"

Roxana Nemeș: “Ai fost tu la casting că să mă alegi pentru emisiune? Că nu îți convine nimic din ce spun, ce fac! Sau sunt încă în probă și trebuie să mă alegi tu, că nu înțeleg!“

Cristina Şişcanu: ”Eu nu îți înțeleg expimarea, explică-mi și mie!”

Andreea Tonciu nu a mai rezistat și a comentat: “Vorbește mai tare, Roxana! Tu vrei acum să pari o mâță blandă!”

Andreea Tonciu revoltata pe Roxana Nemes
Andreea Tonciu revoltata pe Roxana Nemes[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Tonciu a plâns în hohote! "Eu de fel sunt proastă!"

Cristina Şişcanu: ”Eu zic mai întâi să îți verifici cuvintele și să vezi câte sunt și apoi să adresezi aceste mesaje !”. La interviul testimonial Cristina a ținut să precizeze că: “Pe mine nu mă stimulează intelectual Roxana Nemeș! Răspunde in același stil și dă aceleași replici! Mi se pare foarte săracă in cuvinte Roxana!”

La același interviu de culise, Roxana i-a dat replică: “Cristina vrea să pară deșteaptă, vrea să iasă în evidență cu orice preț, indiferent că sunt eu în față ei sau o altă colegă. Ea vrea să fie mereu deasupra!”


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Constantin, primele declarații despre noul iubit: „Sunt un om care vrea o familie”

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Care sunt secretele frumusetii actritei Mine Tugay, Seniz, din serialul de la Kanal D “Nemilosul Istanbul”

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn: „Această perioadă reprezintă un test”

Se închide sau nu Capitala? Anunțul de ultimă oră al consilierului lui Orban: „Sper să evităm acest lucru”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 18 aprilie 2021. Află ce zodie se desparte de partenerul de viață!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri