Cristina Şişcanu a pornit scandalul cu Andreea Tonciu! Tensiunile din platou au atins cote maxime!


Inevitabilul s-a produs între cele două dintre cele mai puternice concurente de la Bravo ai stil - Celebrities!


In articol:

Ediția emisiunii Bravo ai stil- Celebrities, a fost una siropoasă și cu multe întâmplări care mai de care mai interesante. Odată cu prezentarea ținutelor din emisiune, Cristina Şişcanu a avut ceva de împărțit..

cu nimeni alta decât … Andreea Tonciu. Se pare că vorbele au fost interpretate total greșit de către Andreea atunci când Cătălin Botezatu a salvat-o de la eliminare pe Cristina Şişcanu.

 

De aici a pornit calvarul… pentru că Andreea s-a simțit total neîndreptățită de comentariile făcute de către juriu. Discuțiile aprinse au început încă din cabina de machiaj când fetele se pregăteau pentru momentele lor de defilare.

 

Cristina Şişcanu a specificat: “Cătălin Botezatu m-a enervat! El încerca să îndulcească povestea când nu era cazul! Oricum este totul foarte subiectiv aici… și moda este subiectivă.” Ea făcând referire la momentul în care ea și Bianca Rus era cele două vedete propuse spre eliminare iar juriul a avut puterea decisivă. În platou pledoaria ei a început cu: ”Eu chiar nu mă simt vinovată cu nimic față de Andreea!”

Cristina Şişcanu a pornit scandalul cu Andreea Tonciu. Concurentele și-au adus o serie de reproșuri care nu sunt asumate până la capăt.

Andreea Tonciu si Cristina Siscanu
Scandal intre Andreea Tonciu si Cristina Siscanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Emy Alupei, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” a venit în... papuci! Replica unei concurente: "Eu nu mă bucur că ai venit!"

 

Vizibil dezgustată de comentariul Cristinei, Andreea a precizat: “Eu am simtit exact ceea ce a spus, pe tonul pe care l-a spus..

acum că ea vrea să spuns altceva este strict alegerea ei, i-o respect! Îți respect alegerea! Nu am sărit! Eu știu să sar, știu să vorbesc frumos știu să vorbesc și urat, știu să vorbesc în toate modurile, să știi! Dar dacă eu fac ceva îmi asum până la capăt ceea ce spun! Dacă era să fie așa cum spui, trebuia sa spui pe tonul pe care îl aveai mai devreme.
Este o diferența foarte mare în a spune să taci din gură și să spui că nu ne comparăm, că nu există grad de comparație între mine și ține! Într-adevăr nu există grad de comparație între mine și Cristina Siscanu! Da!”

 

Citeste si: Bianca Rus a fost eliminată și a intrat într-un mega scandal cu Botezatu, după ce a părăsit platoul chiar în timpul emisiunii! "Ți-am dat notă 1.. pentru că POT!"

Andreea Tonciu in crize de nervi
Andreea Tonciu in crize de nervi [Sursa foto: Captură KANAL D]

Crstina Şişcanu: “În momentul asta eu sunt foarte supărată pe tine, pentru felul în care ai reacționat! Având în veder că noi n-am avut niciodată nicio dispută și am crezut că avem o comunicare bună, eu nu înțeleg de unde ți-a venit ție să sări că arsă! Și era un lucru în favoarea ta! Între situatiiile noastre, la Bravo ai stil nu ne comparăm!”


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Brad, o umbră a femeii care a fost odată! Timpul a lăsat urme adânci pe chipul său

Divorț BOMBĂ în România! Prezentatoarea i-a dat papucii celui de-al treilea soț

Florin Ristei, surprins cu una dintre concurentele show-ului în care este jurat

Știai că și Jamie Oliver pune murături? Secretul castraveților murați și picanți, gata într-o oră

Klaus Iohannis, vești proaste în legătură cu relaxarea de la 1 iunie: "Este o dată pe care vă rog să nu o supraevaluaţi"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri