Cristina Demetrescu - Stela Popescu si Cristina Stamate, coincidentele din spatele tragediilor. Totul despre moartea celor doua din punct de vedere astral


Cristina Demetrescu a vorbit la emisiunea Teo Show, astazi, despre moartea celor doua mari artiste, Cristina Stamate si Stela Popescu. Astrologul a analizat din punct de vedere astral, pierderea actritelor.

Cristina Demetrescu a spus ca Stela Popescu putea sa fie salvata pentru ca mai avea zile de trait. "Stela Popescu putea sa treaca peste aceasta tragedie. Din punct de vedere astral, ea a avut parte de o moarte usoara. Se numeste 'sarutul lui Dumnezeu'. Putea sa fie salvata, dar nu a putut trece peste cumpana de moarte", a spus Cristina Demetrescu

In ceea ce priveste Cristina Stamate, astrologul a spus ca actrita nu a putut sa treaca peste cele doua cumpene ale vietii. "Cristina Stamate a avut doua cumpene, iar peste a doua nu a putut sa treaca", a completat astrologul.

"Pare sa fie o coincidenta, desi eu cred ca nu este. Ambele au fost actrite ale teatrului Constantin Tanase, au murit una dupa cealalta, au avut ambele accident vascular cerebral. Spiritul pe care ceilalti il lasa aici, lasa un spatiu ca sa vina unii mai mari ca ei", a conchis Cristina Demetrescu.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri