Cristiana avea doar cinci ani când mama ei a luat-o de mână și a dus-o în casa unui bărbat. Seara, fetița s-a trezit: „Eram dezbrăcată şi simţeam ceva ciudat mişcându-se lângă mine”


Cristiana avea doar cinci ani când mama ei a luat-o de mână și a dus-o în casa unui bărbat. Seara, fetița s-a trezit: „Eram dezbrăcată şi simţeam ceva ciudat mişcându-se lângă mine”

În acel sat de pe malul Dunării sunt mulţi copii în plasament la asistenţii maternali. Se cunosc şi ţin unul la celălalt, ca şi cum ar fi fraţi de cruce. Merg la acelaşi liceu şi aşteaptă cu aceeaşi teamă ziua în care vor deveni majori, pentru că acum ştiu că ea le va aduce numai suferinţă. Cristiana a ajuns într-un centru la 6 ani.

 

A dus-o acolo, ţinând-o de mână, mama ei biologică, după ce tatăl a murit. Avea şase fraţi, iar ea era cea mai mică dintre ei. N-are multe amintiri cu mama, dar una i-a rămas întipărită în memorie. Seara în care femeia a dus-o, pe ea şi pe încă un frate, să doarmă la un ţigan, iar el „ne-a dat ceva într-un pahar, semăna cu apa. Aveam doar 5 sau 6 ani… Nu mi-am dat seama şi am băut”, povesteşte fata, pentru Libertatea.

Citeste si: Horoscop SĂPTĂMÂNAL 4-10 februarie 2019. Vin 3 uriaşe OPORTUNITĂŢI! Una are legătură cu eclipsa totală de Luna sângerie din vara 2018! Pentru cine va fi UN MARE SALT?

„Am adormit repede, apoi m-am trezit şi am văzut o cameră video micuţă pusă pe colţul unei mobile vechi. Eram pe pat, dezbrăcată, şi simţeam ceva ciudat mişcându-se lângă mine.

Apoi, aveam senzaţia de greaţă.” De la centru, Cristiana a fost plasată la un asistent maternal care, după câţiva ani, a renunţat la ea. A ajuns într-o altă familie unde, spune ea, se simte iubită. Nu poate accepta să se reîntoarcă în centru. „Centrul de plasament nu asigură nici măcar strictul necesar unui copil sau unui adolescent. În plus, în familiile de plasament, pe lângă celelalte legături care apar, se crează şi o legătură sufletească cu asistentul maternal: ţi se oferă iubire şi te simţi protejat”, spune Cristiana. „Centrul de plasament nu poate oferi iubire!”.

Sursa: Antena3


Abonează-te pe

Citește și:

Te doare când faci sex? Atunci suferi de aceste boli

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum orice bărbat!

Horoscop DRAGOSTE 4-10 februarie 2019. Noi începuturi în amor. Vezi pentru ce zodii

Ce le sare în ochi bărbaţilor când văd o femeie goală

Andreea Pirui, o nouă relație după ce s-a despărțit de Marius: „Vorbesc cu cineva”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri