Cristian Comănici, dezvăluire despre Bianca Mitroi de la Casa Iubirii: „Mi se pare cea mai frumușică”


Ce părere are Cristian Comănici despre Bianca Mitroi. Ce sfat i-a oferit tânărul concurentei din Casa Iubirii.


In articol:

  Cristian Comănici a dezvăluit ce părere are despre Bianca Mitroi, concurenta de la Casa iubirii. Fratele Biancăi Comănici a putut să își facă o părere despre concurentele din Casa iubirii, iar Bianca Mitroi a fost cea care i-a atras atenția imediat.

  În plus, Cristian a recunoscut că o urmărește deja pe Bianca pe rețelele de socializare.

  „Am văzut-o pe Bianca, mi se pare cea mai frumușică, așa am văzut de la televizor, am văzut-o mai zâmbăreață, mai caldă.

  Pe Instagram, am văzut-o un pic că insista pe ceva, pe expresivitate, pe felul cum vorbește. Încearcă să fie într-un anumit fel, cred că ar trebui să lase că lucrurile să se întâmple de la sine. Te apropii mai mult de omul care e natural.

  Citeste si: 15 aprilie 2022- Casa Iubirii. Bianca a răbufnit: ,,Tata nu mi-a zis niciodată că mă iubește"

  Ea ține să se facă plăcuta, ține din scurt. Și eu pot fi într-un anumit fel, să fac omul să mă placă, însă după ceva timp, lucrurile se vor destrăma. Bianca încearcă să creeze o impresie și celor din casă și de acasă', a fost părerea lui Cristian Comănici.

  Cristian Comanici

  Cristian Comanici a fost concurent la Puterea dragostei

  [Sursa foto: Instagram]

  Ce spune Cristian Comănici despre reacțiile Biancăi din Casa Iubirii

  Cât despre comportamentul Biancăi din cadrul competiției, Cristian Comănici a dezvăluit în cadrul Wownews că tânăra este extrem de orgolioasă.

  Citeste si: Cine este Dori (Doriana Burean) de la emisiunea Casa Iubirii? „Sunt complicată uneori și cam încăpățânată”

  „E orgoliu la ea, ea i-a făcut acest lucru lui Cristian. Ea e Gemeni. Da, am o conexiune aparte, o înțeleg, am trecut prin același lucru, e vorba de orgoliu.

  Răspunsul ei este "NU" din start. Eu nu aș face nimic în locul lui Cristian. Daca nu văd seriozitate din partea unei femei, nu mai lupt. Ce simt eu contează cel mai mult," a dezvaluit Cristian Comanici pentru emisiunea online wownews.

  Citeste si: Culisele iubirii a debutat în forță! Bianca Comănici, prezentatoarea emisiunii, deține informații incendiare: "Am aflat deja câteva detalii picante despre concurenți"


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Ce vârstă are MIHAI DUNCA de la CASA IUBIRII. „Căsătoria reprezintă pentru mine un pact între două persoane, în care amândoi ar trebui să rămână loiali, până în ultimele clipe”

  O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

  Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D 

  Ce vârstă are BIANCA MITROI din CASA IUBIRII. „„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv"

  Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete
  „Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Divertisment
  Parteneri