Crezi că dieta cu fructe este excelentă? Vezi cum trebuie s-o ţii, să slăbeşti sănătos! Iată ce spune nutriţionistul lui Silvio Berlusconi!

Crezi că dieta cu fructe este excelentă? Vezi cum trebuie s-o ţii, să slăbeşti sănătos! Iată ce spune nutriţionistul lui Silvio Berlusconi!
Crezi că dieta cu fructe este excelentă? Vezi cum trebuie s-o ţii, să slăbeşti sănătos! Iată ce spune nutriţionistul lui Silvio Berlusconi!

Totul despre dieta cu fructe! Află cât de eficientă este cu adevărat!

Este vară, iar o mulțime de oameni sunt tentați, mai ales acum, să urmeze o dietă cu fructe, în speranța că vor scăpa, cât mai rapid, de kilogramele în plus! Dar este acest lucru benefic pentru organism sau nu? Răspunsul la această întrebare, dar și alte informații prețioase referitoare la dieta cu fructe, ni le oferă celebrul nutriționist Gianluca Mech.

Mai întâi de toate, este extrem de important să aflăm câte fructe este recomandat să consumăm pe parcursul unei zile.



Puteți consuma zilnic câte două sau trei porții de fructe. Fiecare porție înseamnă aproximativ 150-200 grame ”, spune nutriționistul Gianluca Mech.

Citeste si: Dieta cu prune. Cum să slăbești spectaculos în numai 3 zile!

Apoi, trebuie să știm către ce fructe să ne îndreptăm atenția pentru ca rezultatul să fie unul optim atât pentru siluetă, cât și pentru sănătate.



În timpul verii, ca și în celelalte anotimpuri, se recomandă consumarea fructelor de sezon. Este mai bine să le alegeți pe cele mai puțin calorice, cum ar fi pepenele verde, pepenele galben, căpșunele, piersicile, prunele, zmeura, coacăzele și murele ”, este recomandarea specialistului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Se știe că fructele conțin zahăr, iar dacă nu vrem ca efectul să fie unul de îngrășare mai degrabă decât de slăbire, trebuie să ținem cont și de momentele zilei în care este recomandată consumarea lor.

Cel mai bun moment pentru a mânca fructe este la două ore după masă, sau ca gustare dimineața sau după-amiaza. Este mai bine să evitați să consumați fructe târziu în seară sau noaptea ”, spune Gianluca Mech.


Totul despre dieta cu fructe! "Nu este echilibrată, deoarece lipsește conținutul de proteine și lipide"

Totuși, este bine să știm că deși fructele sunt sănătoase, o dietă bazată exclusiv pe fructe ne poate afecta în mod negativ sănătatea.

O dietă pe bază de fructe nu este echilibrată, deoarece lipsește conținutul de proteine și lipide ”, este de părere nutriționistul.


Citeste si: DIETA cu cartofi. Slăbește sănătos fără înfometare

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: "Fata mea putrezește în mormânt, el..."- Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș- stirilekanald.ro

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutritioniști, la nivel internațional, sfaturile sale fiind urmate inclusiv de staruri precum Eva Longoria, Anastasia Soare, Al Pacino, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi.

Gianluca a lansat anul trecut două campanii importante împotriva obezității, care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Brânza cu roşii, un deliciu. Cât de periculoasă este combinația de vară preferată?

Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Ce răspuns a primit Florin Piersic de la Carmen Harra când a întrebat-o: "Carmen, eu cât trăiesc?"

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

A murit Preotul Gheorghe! Breaking news


Cookies