Cresc salariile angajatelor la această companie de stat! Câți bani în plus vor primi în conturi

Cresc salariile angajatelor la această companie de stat! Câți bani în plus vor primi în conturi
Cresc salariile angajatelor la această companie de stat! Câți bani în plus vor primi în conturi

Conducerea Companiei CFR călători propune majorarea salariilor cu 10%, dar și acordarea tichetelor de masă în valoare de 20 de lei.

După ce angajații din cadrul Companiei CFR Călători s-au arătat nemulțumiți de amânarea intrării în vigoare a Legii Statului Personalului Feroviar, intrând chiar și în grevă, s-a decis majorarea salariilor acestora cu sume cuprinse între aproximativ 7 și 10%. Creșterea veniturilor va intra în vigoare după înregistrarea noului Contract Colectiv de Muncă, arată comunicatul de presă transmis de CFR.

Citeste si: Bani în plus pentru milioane de mămici din România! În ce condiții ar putea primi sumele de la stat

Bani în plus pentru angajatele la CFR Călători

„Administrația CFR Călători a inițiat negocierile pentru semnarea noului Contract Colectiv de Muncă (CCM), acestea fiind declanșate la data de 11 aprilie 2022.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Principalele propuneri ale Administrației CFR Călători sunt:

- majorarea cu 10% a salariilor de bază brute pentru toți salariații societății, cu aplicabilitate de la data înregistrării CCM la Inspectoratul Teritorial de Muncă;

- acordarea tichetelor de masă în valoare de 20 de lei”, se arată în comunicatul de presă.

Citeste si: Câţi bani îi intră în conturi lunar lui Carmen Iohannis, soţia preşedintelui. Pentru mulţi romani această sumă este doar un vis!

De asemenea, în comunicatul companiei se precizează faptul că Administrația CFR Călători intenționează să introducă noi funcții pentru a permite continuarea procesului de selecție și angajare a personalului în exploatare. Mai mult, în perioada ce urmează vor fi demarate anumite procese menite să aducă în cadrul companiei un serviciu de transport feroviar de călători superior din punct de vedere calitativ.

„A fost prezentată și intenția Administrației CFR Călători pentru introducerea unor funcții noi care să permită continuarea procesului de selecție și angajare a personalului de exploatare.

În contextul condiționalităților impuse Contractului de Servicii Publice dar și a cerințelor existente în piața de transport feroviar de călători (cerințe de calitate și competitivitate, etc), CFR Călători își propune ca în perioada următoare să fie demarate anumite procese care să conducă la un răspuns adecvat acestor cerințe cu o structură organizatorică care să asigure un serviciu de transport feroviar de călători superior din punct de vedere calitativ și în același timp o reacție rapidă de adaptare la modificările pieței”, se menționează în comunicatul companiei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Vești bune! Mii de femei din România vor fi remunerate cu tichete de activități casnice

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Vești bune pentru femeile angajate în învățământ: primesc 1.450 lei de la stat! Suma intră direct pe card

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies