Cream, in pat cu Catalin Cazacu la Exatlon! Cum au stat imbratisati cei doi pentru cateva momente

Cream, in pat cu Catalin Cazacu
Cea mai fierbinte faza din editia Exatlon de sambata! Cream, in pat cu Cazacu!

 

Surpriza uriasa in editia de sambata seara de la Exatlon! Doua dintre vedetele prezente in competitia din Repubica Dominicana, Cream si Catalin Cazacu, au fost imortalizate in ipostaze extrem de apropiate!

Nici nu a inceput bine concursul Exatlon, ca au si aparut apropierile intre competitori! Daca la “Razboinici” nu se pune inca problema de o coeziune a grupului, in conditiile in care au existat mari tensiuni intre fete, ei bine, bomba pare sa vina din partea “Faimosilor”! Actiunea s-a petrecut, aseara, in cabana in care au stat  vedetele si i-a avut drept protagonisti pe Cream, despre care Giani Kirita a spus ca nu are puterea de a se concentra in concurs, si pe Catalin Cazacu! Cantareata si campionul de motociclism au fost surprinsi, timp de cateva momente, extrem de apropiati.

 

 

 

Cream, in pat cu Catalin Cazacu in Republica Dominicana! De unde a inceput totul

Totul a pornit de la o joaca a fetelor, care, pentru ca nu aveau somn, au decis sa le puna unora dintre baieti sampon pe frunte! Cum au fost descoperite de Giani Kirita, doua dintre ele, Anda si Cream, au decis sa deschida usa de la camera barbatilor si sa o lase asa! In acea clipa, Cazacu s-a trezit si i-a zis, glumind, Claudiei Pavel sa se bage langa el…”la somn”! (intra sa vezi cum a fost surprinsa Anda Adam la Exatlon in Republica Dominicana in urma cu putin timp de catre camerele de luat vederi, dar si de catre concurentii aflati in casa)

Initial, artista a refuzat! Insa pe urma, dupa o mica discutie, Cream s-a bagat in pat cu Cazacu si a incercat sa adoarma in bratele lui! Nici barbatul nu a ramas dator si a tinut-o protector de mijloc si a si mangaiat-o pe par! Imaginile au aparut in emisiune apoi timp de cateva secunde si a demonstrat ca intre concurenti au inceput apropierile. Nu este vorba de ceva sentimental, caci ambii au fost decenti, ci, probabil, tensiunea concursului si oboseala si-au spus cuvantul! Vom vedea totusi in Exatlon din aceasta seara cat de mult s-au apropiat cei doi “Faimosi” sau daca a fost doar un gest de moment!

Ce a spus Cream despre faptul ca a stat in pat cu Cazacu

De altfel, a doua zi, Claudia Pavel, intr-o declaratie dupa ce a fost surprins momentul, a tinut sa puncteze. "Cu totii ne intelegem foarte bine! Tinem unii la ceilalti si suntem ca intr-o familie", a declarat artista, scrie wowbiz.ro.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri