CRBL și soția lui, Elena, s-au despărțit după 16 ani de căsnicie. Artistul a făcut anunțul care a șocat pe toată lumea. „Această hotărâre nu a fost ușoară.”

CRBL și soția lui, Elena, s-au despărțit după 16 ani de căsnicie. Artistul a făcut anunțul care a șocat pe toată lumea. „Această hotărâre nu a fost ușoară.”
CRBL și soția lui, Elena, s-au despărțit după 16 ani de căsnicie. Artistul a făcut anunțul care a șocat pe toată lumea. „Această hotărâre nu a fost ușoară.”

Vestea șoc pe care CRBL a dat-o a luat prin surprindere pe toată lumea. Artistul și soția lui s-au despărțit.

CRBL și Elena, soția lui, s-au despărțit după 16 ani de mariaj, iar vestea a zdruncinat pe toți cunoscuții și urmăritorii celor doi.

CRBL și soția lui, Elena, s-au despărțit

Citește și: „Sunt sub supraveghere medicală. Avem foarte multe semne de întrebare” CRBL, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident rutier! Care este starea de sănătate a artistului

CRBL
CRBL[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Am fost rebel și-am vrut să gust din fiecare bucățică în parte.” CRBL și Smiley nu au vorbit trei luni. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Cunoscutul artist și soția lui au ajuns la divorț, după 16 ani de când formau o familie.

Cei doi formau unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Deși lucrurile păreau să fie foarte bune între ei și participau la numeroase show-uri împreună, unde se spirjineau mereu unul pe celălalt, viața din spatele camerelor nu era la fel de roz. Artistul a luat prin surprindere pe toată lumea.

Ce mesaj a lăsat CRBL pe rețelele de socializare

CRBL și Elena
CRBL și Elena[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

CRBL a vrut să împărtășească vestea și cu toți urmăritorii săi, chiar dacă nu i-a fost ușor să o facă și nici să ajungă la această decizie. Acesta nu a prezentat și motivele care au dus la această separare. Își dorește ca toată lumea să respecte intimitatea familiei și a copilului și să păstreze un cadru cât mai armonios pentru toți. „Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună.

După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru.
Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”
, a scris CRBL pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Eduard CRBL (@eduardcrbl)



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

„Am cântat pe gogoșari, pe telefoane mobile, am luat țepe.” Ce făceau CRBL și Smiley înainte să devină cunoscuți

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies