Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zanni de la Survivor România: "Este ca un frate pentru mine". Cum arată concurentul după ce a revenit în țară

cosmin stanciu declaratii despre zanni
Cosmin Stanciu a revenit în țară și vorbește despre prietenia cu Zanni

Cosmin Stanciu a revenit în țară și a vorbit despre prietenia cu Zanni, dar și despre adversarul său de temut, Marius Crăciun.

Cosmin Stanciu s-a întors de la Survivor România cu unul dintre plămâni destul de afectați, însă urmează să-și facă mai multe investigații medicale. Fostul Faimos vorbește despre prietenia cu Zanni, dar și despre adversarul său, Marius Crăciun.

Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zanni de la Survivor România

Cosmin Stanciu mărturisește că a plâns în Republica Dominicană atunci când medicii i-au spus că nu mai poate intra pe traseele de la Survivor România.

Faimosul simțea că poate să continue, însă din punct de vedere medical acest lucru i-ar fi adus probleme mult mai grave, astfel că a trebuit să părăsească jocul.

Citeste si: Mesajul lui Ștefan Ciuculescu pentru Elena Marin după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021: "Mai lasă gloanțele". Cât de mult a slăbit Faimosul

cosmin stanciu despre survivor romania
Cosmin Stanciu a părăsit competiția Survivor România 2021 din cauza problemelor medicale[Sursa foto: Instagram Cosmin Stanciu]

„Acolo eram foarte slăbiți și eram convinși că la un moment dat poate să cedeze. Îmi doream să ajung în finală. Cred că aș fi fost unul dintre finaliști. În momentul în care mi s-a spus de către medic că nu e bine, că nu mai pot intra în competiție, eu voiam sa intru, dar eram conștient că nu e bine ce fac.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

O parte din mine a rămas acolo, am fost foarte trist. Am plâns când eram în spital, de ciudă și de supărare că nu puteam să fac nimic să continui. Riscul de a mă întoarce cu un plămân infectat în camp, orice bacterie mică mă putea afecta mult mai rău. 

Citeste si: Selatin, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a intrat cu bolidul în șanț!

Acolo nici nu mi-am dat seama, poate în ultima lună. Ce însemna pregătire fizică și traseu, nu aveam probleme, dar în ultima lună simțeam că nu pot să dau 100%, dar eu am zis că e de la oboseală. Nu respiram cum trebuie și până la urmă s-a declanșat”, a spus Cosmin Stanciu.

Cosmin Stanciu spune că Zanni i-a fost cel mai bun prieten în Republica Dominicană, cei doi având o conexiune specială pe tot parcursul competiției.

”Eu știu povestea de viață a lui Zanni foarte bine. Este omul cu care am stat 24/24. Este ca un frate pentru mine, este un om pe care îl iubesc. El nu și-a expus niciodată povestea de viață, așa cum au făcut-o alții. El știe ce să spună, cum să spună, când să spună. Sunt omul în care avea cea mai mare încredere acolo, mă cunoștea cel mai bine.

Știa ce am numai când se uita la mine”, a declarat Cosmin Stanciu.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

cosmin stanciu probleme la survivor romania
Cosmin Stanciu a petrecut 6 luni în Republica Dominicană la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cosmin Stanciu mărturisește că cel de care îi era cel mai teamă pe traseu era Marius Crăciun, acest fiind un adversar de temut la Survivor România.

”Cel mai puternic adversar a fost Marius Crăciun. Spun asta din punct de vedere al calităților fizice, pentru că la final nici eu nu excelam. E omul pe care eu îl vedeam cel mai bun din competiție. Era un adversar de temut", a continuat Cosmin Stanciu.

Cum arată Cosmin Stanciu după ce a revenit în țară

După jumătate de an petrecut în Republica Dominicană  la Survivor România, Cosmin Stanciu s-a întors în țară mai schimbat ca niciodată. Concurentul și-a rugat fanii să aibă răbdare cu el până se va aranja și va arăta din nou ca înainte de competiție.

"Urmează lucruri faine, o să vedeți. Până atunci, vă rog, să aveți răbdare cu mine că am lucruri urgente de rezolvat. 🧔‍♂️Cum ar fi să mă aranjez și eu puțin, că nu se mai poate așa", a scris Cosmin Stanciu pe contul personal de Instagram.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Irisha, despre traseele din Republica Dominicană. Cum arată acum Faimoasa

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cosmin Stanciu de la Survivor România face primele declarații după întoarcerea în țară: "M-am întors puțin mai bolnav". Cum arată după 6 luni de la competiție

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies