Cosmin Stanciu de la Survivor România face primele declarații după întoarcerea în țară: "M-am întors puțin mai bolnav". Cum arată după 6 luni de la competiție


Cosmin Stanciu s-a întors în țară după experiența Survivor România și a făcut primele declarații despre competiția din Republica Dominicană.


In articol:

Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească show-ul Survivor România 2021 din cauza problemelor medicale, iar la întoarcerea în țară Faimosul a făcut primele declarații. 

Cosmin Stanciu de la Survivor România face primele declarații după întoarcerea în țară

Cosmin Stanciu mărturisește că a reușit să se țină departe de scandalurile de la Survivor România 2021, dat fiind faptul că este o persoană extrem de calmă și reușește întotdeauna să fie echilibrat.

„Am reușit să-mi păstrez calmitatea în acest show, însă și în viața de zi cu zi sunt la fel de calm. Acolo ne consumam energie pe orice de la lipsa hranei, a familiei, lipsa vieții noatre practic, n-aș fi vrut să-mi pierd această energie cu scandaluri, certuri, chestii care nu merită.

Citeste si: Kaitlynn Carter și-a anunțat fanii că este însărcinată pentru prima oară

Noi eram o echipă și trebuia să ne înțelegem. Am reușit să gestionez foarte bine situația, pentru că în aceste aproape șase luni am reușit să-mi păstrez energia doar pentru traseu și pentru celelalte greutăți pe care le-am întâlnit acolo", a spus Cosmin Stanciu.

Cosmin Stanciu recunoaște că anumiți colegi reușesc să se supere din cauza celor mai mărunte lucruri, însă el a reușit să-și păstreze cumpătul întotdeauna.

cosmin stanciu declaratii despre survivor romania 2021
Cosmin Stanciu și-a revăzut familia după 6 luni petrecute la Survivor România 2021[Sursa foto: viva.ro]

„Sunt anumite persoane care iau totul prea personal. Fiecare vrea să-și joace cartea în felul lui, fiecare vrea să ajungă în finală și practic pentru ei probabil ăsta este unul dintre ajutoarele ca să ajungă în finală, provocând scandal și certuri, însă din pucntul meu de vedere sunt fără motiv.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!

cosmin stanciu s-a intors in romania
Cosmin Stanciu a ajuns din nou în România[Sursa foto: viva.ro]

Situața trebuie gestionată altfel. Dacă ai ceva de spus sau ceva care te deranjează, o poți spune într-un fel care să nu-l deranjeze pe celălalt. Dacă înțelege însemnă că ai dreptate, dacă nu, nu are rost să continui pentru că nu poți să educi tu pe nimeni. Sunt persoane care dramatizează, care transformă tot într-o dramă, dar ele nu-s la fel de profunde pe cum se arată", a dezvăluit Cosmin Stanciu.

Cum arată Cosmin Stanciu după 6 luni de competiție

Cosmin Stanciu spune că și-a sărbătorit ziua de naștere în Republica Dominicană la Survivor România și a venit înapoi în țară puțin mai bolnav, însă toată această experiență l-a ajutat cu siguranță.

cosmin stanciu dupa 6 luni
Cosmin Stanciu a petrecut 6 luni în Republica Dominicană la Survivor România[Sursa foto: Instagram Cosmin Stanciu]

„Cosmin, după experiența Survivor s-a întors mai bătrân! Practic, mi-am sărbătorit ziua de naștere în Dominicană, vârsta de 34 de ani. M-am întors puțin mai bolnav, dar foarte căștigat, pentru că din această experiență am avut doar de căștigat", a spus Cosmin Stanciu la întoarcerea în țară.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Elena Marin, susținută la Survivor România de Faimoșii greci: "Mi-au spus capul sus". De ce are fața umflată Faimoasa

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Maria Chițu sare în apărarea Elenei Marin la Survivor România 2021: ”Ești bădăran". Cum arată Ștefan după eliminare

Mesajul lui Ștefan Ciuculescu pentru Elena Marin după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021: "Mai lasă gloanțele". Cât de mult a slăbit Faimosul

Momente tandre la Survivor România. Ce s-a întâmplat în taberele Faimoșilor și Războinicilor în miez de noapte?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

|| DESCOPERĂ || Cine Este Alexandru Vaida, Soţul Mirelei Vaida

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri