Maria Chițu sare în apărarea Elenei Marin la Survivor România 2021: ”Ești bădăran". Cum arată Ștefan după eliminare


Înainte ca Ștefan Ciuculescu să afle că va fi eliminat de la Survivor România, a țipat minute în șir la Elena Marin. Maria Chițu i-a luat apărarea prietenei sale.


In articol:

Înainte de a fi eliminat de la Survivor România, Ștefan Ciuculescu a urlat câteva minute bune la Elena Marin, iar concurenta nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns. Fiind lângă ea să o ajute, Maria Chițu i-a luat apărarea Faimoasei și a avut câteva lucruri de spus la adresa fostului fotbalist.

Maria Chițu sare în apărarea Elenei Marin la Survivor România 2021

De când a avut loc unificarea echipelor la Survivor România, concurenții își apără tot mai mult teritoriul și izbucnesc la fiecare flamă care se aprinde în camp.

Ultima ceartă a fost între Ștefan Ciuculescu și Maria Chițu, dat fiind faptul că Faimosul a început să țipe la Elena Marin iar aceasta a început să plângă.

Citeste si: Mama Geta a fost fotografiată în timp ce avea grijă de nepoțică! Imagini emoţionante

concurenti survivor romania 2021
Maria Chițu are o discuție aprinsă cu Ștefan Ciuculescu înainte ca Faimosul să fie eliminat din competiție[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maria Chițu i-a luat apărarea prietenei sale  și nu a mai putut suporta jignirile fostului fotbalist aduse la adresa cunoscutei dansatoare.

„Nu se victimizează. Când pierd un punct și eu plâng. Nu ești femeie și nu ai cum să te pui în locul unei femei să știi ce simte. Ești bădăran în momentul ăsta, țipi la ea în halul ăsta și fără niciun motiv.

Citeste si: Alex Velea, declarații fără perdea despre Zanni de la Survivor România 2021: "El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită"

Ești bădăran și ăsta e adevărul și o să vadă și lumea de acasă cum ești. Te simți acum vizat și știi că o să ieși afară și asta e problema ta și încerci să faci ceartă”, au fost cuvintele Mariei Chițu.

Chiar dacă Ștefan Ciuculescu a fost cel care a părăsit competiția Survivor România, Elena Marin a fost printre concurenții nominalizați pentru eliminare.

elena marin survivor romania
Elena Marin nu mai suportă răutățile colegilor de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

 „Cred că mă așteptam. Îmi pare rău că dezamăgesc. Zanni a spus la un moment dat că nu am venit să lupt, dar eu asta am făcut.

Aș vrea să-l contrazic și să spun că am venit aici să lupt până la capăt.

Mereu am spus că am venit aici singuri și plecăm singuri. Chiar dacă am o perioadă mai proastă, îmi doresc să lupt, îmi doresc să-mi revin, să ajung până la capăt și să-mi îndeplinesc visul. Publicul este cel care decide și Dumnezeu. Atâta timp cât va mai fi să stau în această competiției, voi da tot ce pot”, a mărturisit Elena Marin.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul lui Ștefan Ciuculescu pentru Elena Marin după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021: "Mai lasă gloanțele". Cât de mult a slăbit Faimosul

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Ştefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

In aceasta seara, meci eveniment la Survivor, cu participare internationala - Grecia si Romania!

Albert Oprea a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Ce poți vizita în Punta Cana din Republica Dominicana

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

//DESCOPERĂ// Cine este Larisa Udilă. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri