Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.”

Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.”
Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.”

Cosmin a mărturisit că este deranjat de discuția Ștefaniei cu Antoni.

Gala din Casa Iubirii a adus momente de tensiune între Cosmin și Ștefania, deoarece acesta se consideră dezamăgit de gestul pe care tânăra l-ar fi făcut. În timpul unei discuții, Ștefania s-a arătat interesată dacă Antoni ar putea să cunoască și fetele aflate într-o relație sau în cunoaștere, iar la cele auzite, Cosmin a rămas dezamăgit.

Cosmin: Nu știu ce să spun. Nu pot.

Andreea Mantea: Ce simți?

Cosmin: Dezamăgire.

Andreea Mantea: Legat de cine?

Cosmin: De ea.

Ștefania: De ce?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cosmin: La un moment dat, Antoni a spus că vrea să cunoască toate fetele, iar ea a întrebat dacă și pe cele care sunt în cuplu. Și mai multe chestii. Dar asta m-a mișcat. Adică ai vrut să știi dacă ai fi interesat să cunoască fetele care sunt în cuplu. Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.

De ce a fost Ștefania interesată de preferințele lui Antoni

Citește și: Este vindecat Gagea de fosta relație? Ce sentimente a stârnit în el momentul special dintre Roberta și Sebastian? „Consecințele au fost mai dureroase și nu am arătat nimănui.”

Cosmin și Ștefania
Cosmin și Ștefania[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Sebastian și Roberta, surprize de zile mari de ziua lui. Tânărul i-a cerut să îi fie iubită, iar ea a ieșit dintr-o cutie de cadou. “Nu m-am așteptat niciodată în viață.”

Ștefania a ținut să justifice întrebarea ei, spunând că a vrut doar să fie curioasă, deoarece majoritatea fetelor se află într-o cunoaștere sau un cuplu și a fost interesată să vadă dacă ar fi în stare să se bage într-o relație. Cosmin, de asemenea, a întrebat-o de ce a fost interesată de acest aspect, iar ea a spus că trebuia să aibă un motiv de conversație. Chiar cu câteva zile înainte, Cosmin și Ștefania au avut o discuție cu privire la exteriorul lor și dacă ceva din afară ar putea să fără să se îndepărteze.

Cosmin a spus că nu ar exista nimeni care să îi îndepărteze, iar Ștefania a spus că toate lucrurile din exterior care vin reușesc să o facă și mai puternică. Acum, situația între ei este una tensionată.

Ștefania: Am spus și de cele în cuplu sau în cunoaștere pentru că majoritatea dintre noi suntem în cuplu sau cunoaștere. L-am întrebat să știu dacă s-ar băga într-un cuplu sau o cunoaștere.

Cosmin: De ce te-ar interesa?

Ștefania: Trebuia să vorbesc ceva acolo cu el.

Cosmin: Ok. Deci doar de dragul conversației.

Antoni și Cosmin
Antoni și Cosmin[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Cum o vede Antoni pe Ștefania, de când a intrat în casă. Cum a reacționat Cosmin: „E o femeie frumoasă, aș fi nebun să zic că nu m-aș îndrepta spre o femeie frumoasă.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Cine este rapperul de 23 de ani care a murit într-un grav accident pe A1? Fanii artistului sunt şocaţi de moartea lui

Ionuț Lupescu, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Localitatea din România fără caniculă! Ieri au fost doar 13 grade. Singura oază de răcoare din țară


Cookies