Coronavirus. Rețeta prof. dr. Monica Pop pentru creșterea imunității


COVID-19. În timpul pandemiei de Coronavirus, Monica Pop a dezvăluit modalitatea prin care își ajută sistemul imunitar. Rețetă creșterea imunității.


In articol:

Doctorul Monica Pop, invitată în emisiunea „Teo Show” a povestit despre acest nou Coronavirus și a explicat că dacă ne ajutăm imunitatea, șansele de îmbolnăvire cu coronavirus scad substanțial. Totuși, este important să ținem această cură de câteva ori pe an, pentru a avea efecte pe termen lung.

Citeste si: Câte zile rezistă COVID-19 în corpul uman și pe suprafețe! Anunțul momentului

Rețeta Monicăi Pop pentru combaterea COVID-19 și creșterea imunității

Monica pop. Rețetă creșterea imunității. Coronavirus. COVID-19

Rețeta, impotriva Coronavirus, postată pe contul de Facebook al medicului Monica Pop, sună cam așa:

„Recomandare: – Isoprinosine 3 pe zi, un flacon – Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 mililitri se beau din soluţie de Vitamina A) – Vitamina D3, foarte, foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi. Totul 1 lună. Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100. Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice). Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărarea să fie în "acțiune"! Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!" a postat pe Facebook profesor doctor Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice.

Citeste si: MAE, recomandări pentru turiștii români aflați în străinătate

Monikca Pop a suferit o boală chinuitoare. A fost diagnosticată cu cancer

Medicul Monica Pop a fost bolnavă de cancer. Operată de patru ori până acum, ea spune că boala ei nu este una ”necruţătoare”. Medicul Monica Pop nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale din ultimii ani, atunci când a fost depistată cu cancer de colon. Se întâmpla în urmă cu circa șapte ani.  De atunci, a trecut prin tratamente chinuitoare, a făcut chimioterapie, a fost operată de patru ori şi spune că a avut o nouă şansă la viaţă. Deşi, cancerul i-a recidivat în urmă cu patru ani. Acum, face analize periodic şi alte investigaţii, însă spune că este bine.

Citeste si: Coronavirus. Ce trebuie să ai în casă pe perioada carantinei?


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri