Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla

Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla
Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla

Asa faci cele mai fragede cornuri de post cu gem si nuca. Sunt fragede si pufoase si se fac super simplu.

Mod de preparare:

 

Am frecat drojdia cu 2 linguri de zahar pana la lichefiere si am turnat peste ea 150 ml apa calduta. Intr-un vas am pus pe foc 100 ml apa cu doua linguri de zahar, coaja rasa de lamaie si portocala si zeama de portocala si am lasat pana la topirea zaharului. A rezultat un sirop din care am oprit putin pentru a unge cornurile, iar restul l-am folosit la aluat. Am frecat margarina cu 4 linguri de zahar farin, am adaugat drojdia lichefiata, apoi siropul caldut, otetul in care am stins bicarbonatul si am inceput sa incorporez faina.

 

Citeste continuarea  aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reteta originala de toba de acasa. Are gustul autentic romanesc

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Un fost concurent din Casa Iubirii îl acuză dur pe Moldo și îi dă TERMEN LIMITĂ: "Cum vine treaba asta? Te asigur că o să te...". Un alt concurent este martor la cele întâmplate. Cum s-a ajuns aici și DE CE a recurs la acest gest, știind că o să fie prins

Reteta traditionala de carnati de casa. O prepara de Craciun toate gospodinele din Ardeal

”Super gripa” a ajuns în România. Care sunt măsurile recomande de autorități

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies