Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla

Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla
Cornuri de post cu gem si nuca, fragede si pufoase - reteta super simpla

Asa faci cele mai fragede cornuri de post cu gem si nuca. Sunt fragede si pufoase si se fac super simplu.

Mod de preparare:

 

Am frecat drojdia cu 2 linguri de zahar pana la lichefiere si am turnat peste ea 150 ml apa calduta. Intr-un vas am pus pe foc 100 ml apa cu doua linguri de zahar, coaja rasa de lamaie si portocala si zeama de portocala si am lasat pana la topirea zaharului. A rezultat un sirop din care am oprit putin pentru a unge cornurile, iar restul l-am folosit la aluat. Am frecat margarina cu 4 linguri de zahar farin, am adaugat drojdia lichefiata, apoi siropul caldut, otetul in care am stins bicarbonatul si am inceput sa incorporez faina.

 

Citeste continuarea  aici.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reteta originala de toba de acasa. Are gustul autentic romanesc

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Reteta traditionala de carnati de casa. O prepara de Craciun toate gospodinele din Ardeal

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies