Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă! Cum a reacționat regretata cântăreață când a aflat?


Cornel Galeș a înșelat-o pe Ileana Ciuculete cu o negresă și i-a mărturisit Zânicii lui păcatul. Femeia a trecut peste.


In articol:

Cornel Galeș a recunoscut că a călcat strâmb în perioada de început a căsniciei cu Ileana Ciuculete. Soțul interpretei, care a murit și el în urmă cu câteva săptămâni, a făcut dragoste cu o tânără de culoare, în Germania, după care a venit, spășit la Ileana și i-a recunoscut păcatul.

”Prin anii ’90 aveam obiceiul de a cumpăra mașini din Germania de la o cunoștință de a mea. Am fost plecat cu un prieten de-al meu vreo două săptămâni. Ileana a aflat de la prietenul meu. A trebuit să recunosc. Am greșit, prietenul meu m-a îndemnat să vedem cum stă treaba cu negresele. A aruncat cu pantofii în mine (Ileana Ciuculete n.r.), dar a trecut peste, o iubeam, mă iubea”, a povestit Cornel Galeș în urmă cu doi ani.

Galeș a mers la mormântul Ilenei pentru a-i povesti despre Vivi

Ileana Ciuculete a fost marea iubire a lui Cornel Galeș, iar cei doi au avut o căsnicie de peste 20 de ani. După ce interpreta a murit, Galeș a cunoscut-o pe blonda Vivi, care i-a fost șefă și iubită, însă înainte să intre oficial cu aceasta într-o relație, el a mers la mormântul soției sale să-i ceară binecuvântarea.

”Doliul se poartă în suflet, nici nu ai voie după 40 de zile. Eu sărut mâna femeilor, ăsta e un gest nobil. O cunosc de câteva luni. Când problemele s-au acutizat, mi-au sărit în ajutor mai multe femei de afaceri din lume, am refuzat multe propuneri pentru că nu mi se potriveau”, a mai spus Galeș.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri