Connect-R, despre momentele de cumpănă ale fiicei sale și transformarea pe care a avut-o artistul în acea perioadă. “Devin dintr-un munte de om, arogant și cu nasul pe sus, cel mai depresiv.”

Connect-R, despre momentele de cumpănă ale fiicei sale și transformarea pe care a avut-o artistul în acea perioadă. “Devin dintr-un munte de om, arogant și cu nasul pe sus, cel mai depresiv.”
Connect-R, despre momentele de cumpănă ale fiicei sale și transformarea pe care a avut-o artistul în acea perioadă. “Devin dintr-un munte de om, arogant și cu nasul pe sus, cel mai depresiv.”

Connect-R, despre momentele de cumpănă ale fiicei sale și transformările prin care a trecut artistul.

Cunoscutul și îndrăgitul artist, Connect-R, a trecut prin momente grele, în momentul în care aflat că fiica lui, Maya, se confruntă cu probleme de sănătate care i-ar putea fi fatale. Invitat în cadrul podcastului D a BRAVO! By Mihai Bobonete, artistul a povestit despre cum nu a fost de acord, în prima fază, cu numele ales de fosta soție pentru fiica lui, dar și cum a ajuns să se schimbe din omul plin de vicii, într-un om foarte vulnerabil. 

“Sunt niște lucruri pe care nu le conștientizezi la început. Eu nu am fost de acord cu numele acesta, Maya, maică-sa l-a pus și i-am spus că aveam un tovarăș care avea o pisică pe care o cheamă Maya, dar nu, că Maya trebuie să se numească. Maya Maria, i-am pus și eu un nume să-mi pun și eu amprenta. Eu, până la ea, eram mega- vicios, mega-vanitos în special.
Vine ea, se întâmplă niște lucruri cu sănătatea ei și devin dintr-un munte de om arogant cu nasul pe sus, eu sunt Connect-R, în cel mai depresiv om, vulnerabil, pentru că mi-am dat seama că puteam s-o pierd. Nu conștientizam că aș putea s-o pierd.”
, a povestit Connect-R.

Cum a găsit Connect-R vindecarea prin intermediul fiicei sale

Citește și: Connect-R, mărturisiri emoționante despre părinții săi: „Dacă mama ar fi cifra, tata e culoarea. Tata este un copil și așa a rămas toată viața.”

Connect-R și fiica lui
Connect-R și fiica lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Connect-R, mărturisiri emoționante despre depresia prin care a trecut, odată cu aflarea problemelor de sănătate ale fiicei

În urma problemelor prin care a trecut și momentelor de introspecție totală, acesta a căutat etimologia numelui fiicei sale, astfel artistul a ajuns la concluzia că a trăit până acum într-o iluzie și că a început ulterior o nouă viață prin intermediul ei. 

“Mă scoate din toată treaba aceea, mă bagă într-o introspecție totală, caut vindecarea prin tot felul de lucruri, prin rugăciune puternică, și observ uneori că vindecarea nu se face decât eu cu mine și căutând în acest mine. Îmi aduc aminte de etimologia numelui ei. Maya, în limba hindusă, înseamnă “iluzie”. Maya, în etimologia rusă, înseamnă “început de primăvară, început de viață nouă.” Eu am fost într-o Maya, într-o iluzie, și am început o primăvară și o viață nouă și poate am înflorit mai mult decât eram înainte și mi-am dat seama de lucruri atât de frumoase și de profunde
doar datorită ei.”
, a mai spus Connect-R.

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Connect-R, confesiuni emoționante despre depresia trăită. Vestea că fiica lui este bolnavă l-a făcut să clacheze. “Mă tăvăleam la propriu pe jos de dureri emoționale.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies