Connect-R, confesiuni emoționante despre depresia trăită. Vestea că fiica lui este bolnavă l-a făcut să clacheze. “Mă tăvăleam la propriu pe jos de dureri emoționale.”

Connect-R, confesiuni emoționante despre depresia trăită. Vestea că fiica lui este bolnavă l-a făcut să clacheze. “Mă tăvăleam la propriu pe jos de dureri emoționale.”
Connect-R, confesiuni emoționante despre depresia trăită. Vestea că fiica lui este bolnavă l-a făcut să clacheze. “Mă tăvăleam la propriu pe jos de dureri emoționale.”

Connect-R a vorbit despre depresia trăită în urma problemelor de sănătate ale fiicei sale.

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, însă pe lângă faimă, acesta a trăit și momente cumplite, atunci când a căzut într-o depresie cruntă.

“Darul de a suferi e mai mare decât darul de a primi.” Cum a trăit Connect-R perioada depresiei

Citește și: Connect-R, mărturisiri emoționante despre depresia prin care a trecut, odată cu aflarea problemelor de sănătate ale fiicei

Connect-R și fiica lui
Connect-R și fiica lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Pe cine iubești mai mult, pe mami sau pe mine? Mi-a rupt capul.” Connect-R, luat prin surprindere de fiica sa! Ce a răspuns Maya la întrebarea adresată de artist?

Connect-R a povestit, în cadrul podcastului Poveste cu Oreste, despre depresia prin care a trecut, deși avea totul și nu îi lipsea nimic.

Trecuse de perioada substanțelor interzise, iar vestea că fiica lui este bolnavă l-a pus la pământ pe artist, însă după ce ea s-a vindecat. 

„Acolo, când am aflat că e posibil să o pierd sau că nu va mai fi ca înainte, am trăit cea mai mare frică de când eram eu până în momentul acela. O frică și o adrenalină atât de mare care m-a ajutat să aduc doctori din Israel ca fata să se vindece,  dar ea, imediat cum s-a vindecat,  adrenalina a trecut, iar eu am picat cu puls 41, cu perfuzii, într-o depresie

cruntă, care părea că nu se mai termină niciodată. Mă tăvăleam la propriu pe jos de dureri emoționale. Nici măcar să fi înțeles de ce, cum a fost atunci la substanțe interzise. Dar nu cred că întâmplător prin 2008 mi-am tatuat pe mână un citat de la Ioan Gură de Aur care spunea că “Darul de a suferi e mai mare decât darul de a primi, pentru că de fiecare dată când suferi, Dumnezeu îți rămâne dator.”,
a povestit C onnect-R.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Cum a reușit Connect-R să iasă din furtuna emoțiilor în care se afla

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unui alt interviu, artistul a povestit și cum a fost pentru el toată această furtună declanșată, dar și cum a încercat să vadă cel puțin un lucru bun în tot ce i se întâmplă.  „Am căzut după ce am rezolvat problema. De la adrenalină nu am observat, iar după am căzut.

Nu ești marinar că ai trecut Cișmigiul cu o gagică în barcă. Pentru mine asta a fost o furtună înfloritoare foarte puternică. Am înflorit poate mai bine decât înainte. Nu se întâmplă împotriva ta, se întâmplă pentru tine. În orice lucru rău se pot găsi 31 de lucruri bune, spun psihologii.”, a mai povestit Connect-R.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Connect-R. "Mama a fost întotdeauna încrezătoare în pasiunea mea!”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

De ce s-au certat, de fapt, Adda și CRBL: ”M-a durut foarte tare, am suferit mult”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies