Cine este Connect-R. "Mama a fost întotdeauna încrezătoare în pasiunea mea!”

cine este connectr

Cine este Connect-R

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară. Însă știați că acesta a avut un parcurs dificil înainte de a ajunge un mare artist?

Aflați din rândurile următoare ce vârstă are artistul Connect-R, cu ce se ocupă acesta, dar și ce a declarat cu privire la fosta sa partenera, în urmă cu ceva vreme.

 

Ce vârstă are Connect-R

Connect-R, pe numele său real, Ștefan Relu Mihalache s-a născut pe data de 9 iunie, în București.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 41 de ani.

Citește și: Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „ Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti.”

connectr wikipedia
Cine este Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Acesta cred că este cel mai mare regret din viața mea, pentru că am furat un moment de bucurie!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cu ce se ocupă Connect-R

Este cunoscut deja faptul că în prezent, acesta este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, însă pentru a ajunge acolo unde este astăzi, acesta a depus adevărate eforturi. Connect-R a fost nevoit să vândă ziare, la o vârstă fragedă, apoi a urmat ca acesta să lucreze în construcții, iar mai apoi, odată cu trecerea timpului, acesta a reușit să capete locul de muncă bazat pe pasiunea sa legata de muzică.

Prima și prima dată, Connect-R a devenit inginer de sunet.

Abia în anul 2016 acesta a început să colaboreze cu RACLA, acesta ajungând să fie primul rapper care evolua pe scena Eurovision, deși tatăl său a fost destul de rezervat la începutul carierei sale în muzică.

Mama a fost întotdeauna încrezătoare în pasiunea mea. Dacă azi i-aş spune că vreau să mă fac cosmonaut, mi-ar da toţi banii ei ca să mă fac cosmonaut.

Tata, în schimb, e mai pragmatic, deşi el e tot artist. Când bea ceva îţi cântă orice de la Tom Jones până la Harry Belafonte. Dar nu a crezut niciodată că din artă se poate trăi, de aceea nici nu m-a încurajat vreodată să merg pe calea asta”, a menționat acesta, în urmă cu ceva vreme.

connectr varsta
Cine este Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Cine este Connect-R

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști de hip-hop, dance, rap și pop, de la noi din țară. În plus, acesta este și un actor, reușind ca de-a lungul timpului să participe la nenumărate emisiuni TV, de actorie, gătit, dar și cu provocări una și una.

Parcursul său a fost unul plin de provocări, ajungând ca la vârsta de doar 8 ani, acesta să devină dansator, la 15 ani a intrat în lumea hip-hop-ului, devenind una dintre marile sale pasiuni, iar în anul 1997, a intrat pentru prima dată într-un studio.

De atunci și până în prezent, artistul a reușit să scoată atât colaborări cu mari artiști, cât și single-uri, unul și unul, cu care a reușit să surprindă publicul larg, ajungând în topuri, mai de fiecare dată.

Citește și: Scandal uriaș între Roberta și Julia! Concurenta este acuzată că o influențează pe Denisa! „Avem o nouă alianță!”- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

În prezent, Connect-R poate să fie numit artistul complet, dat fiind faptul că nu cochetează doar cu lumea muzicii, ci și a actoriei și dansului și se descurcă de fiecare dată foarte bine, de aici și comunitatea sa de fani care îi urmăresc activitatea zi de zi.

connectr fiica
Cine este Connect-R[Sursa foto: Instagram]

Connect-R are o fiică

Artistul Connect-R și fosta sa parteneră, Misha, s-au căsătorit în anul 2013, iar la diferență de 5 ani, cei doi au decis să pună punct căsniciei lor. Cu toate acestea, și în prezent, aceștia locuiesc împreună și au o frumoasă fetiță. Odată cu trecerea timpului, artistul a realizat câteva aspecte legate de femeia care i-a dăruit un copil și a fost alături de el în timpul căsniciei, dar și după.

Misha, o mamă desăvârșită și o soție incredibilă, pe care, uite, recunosc, nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată. Este o femeie impecabilă.(...) ”, a explicat acesta, cu multă vreme în urmă.

connectr si misha
Cine este Connect-R[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Acesta cred că este cel mai mare regret din viața mea, pentru că am furat un moment de bucurie!"

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Emily Burghelea, dată afară din casă după ce a adoptat un cățel: „Suntem aproape pe drumuri”

Ruzgar alături de Nursema

Echipa națională a României a plecat vineri dimineață spre Koln pentru a înfrunta Belgia la EURO 2024, iar suporterii vor defila într-o paradă înainte de meci

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies