Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „ Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti.”

cine este emi de la noaptea tarziu
Cine este Emi

Emanuel Popescu este cunoscut în lumea showbizului românesc sub numele de Emi. De-a lungul timpului, Emi a devenit cunoscut și a apărut ăn lumina reflectoarelor în diverse emisiuni.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Emi, de la Noaptea Târziu, ce vârstă are, dar și detalii surprinzătoare din viața sa personală, dar și profesională!

Ce vârstă are Emanuel Popescu

Citește și: Cine este Virginia Rogin. „I-aș mulțumi fiului meu. De când avea 14 ani am rămas numai noi doi și l-am crescut singură.”

emi popescu
Emi Popescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ilona Brezoianu. „Când eram la liceu, eram bufonul clasei.”

Emi s-a născut în Târgu Jiu și până la vârsta de 30 de ani a reușit să clădească o carieră de succes, dar și o căsnicie frumoasă. Deși a terminat două facultăți, Emi nu lucrează în domeniile respective, ci a urmat o cale artistică. Este absolevent al Facultății de Fizică și sport și al Facultății de Management.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum a ajuns Emi de la „Noaptea Târziu” cunoscut

emi noaptea tarziu varsta
Emi de la Noaptea Târziu[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu 10 ani a luat naștere trupa Noaptea Târziu. Alături de Cuza și Cucu, Emi a devenit cunoscut în mediu online. Cei trei parodiau cele mai mari hit-uri ale momentului.

La acea vreme, cei trei erau studenți și scriau piesele târziu în noapte, de aici și numele trupei. Ulterior, Emi și Cuza (pe numele real Iulian Adrian Popescu) au devenit foarte cunoscuți, deoarece au luat parte la diferite show-uri de pe micile ecrane. Cei doi s-au cunoscut încă din copilărie, la examenul de capacitate, iar ulterior au fost colegi de liceu. Îi leagă o prietenie de lungă durată și multe momente frumoase petrecute împreună.

„Ne-am cunoscut când am dat examenul de capacitate, având același nume de familie. Eu urma să mă duc în colegiul în care el deja făcuse clasele 1-8 și, întâmplător, am devenit prieteni. El avea ochi de șoim, se mai „inspira” la geografie, îmi mai arăta și mie, a fost prietenie la prima vedere! Apoi am intrat în aceeași clasă, pentru că ne doream amândoi același profil...și

cam asta a fost povestea. Există și o glumă, pentru că în vacanța de vară, înainte să începem liceul, am ieșit la un suc cu viitoarea clasă din care urmă să facem parte.”, a declarat Cuza.

De-a lungul timpului, tinerii s-au axat pe dezvoltarea lor și au luat parte la diferite proiecte de televiziune.

„Pentru noi, diplomele sunt, așa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online.

Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti .”, a mărturisit Emi, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Emi și soția sa, Mădălina

emi noaptea tarziu sotie
Emi și soția[Sursa foto: Instagram]

Emi și Mădălina s-au cunoscut în timpul pandemiei, pe rețelele de socializare. Frumoasa blondină a fost cea care a făcut primul pas, reacționând la o imagine postată de Emi. Modul în care Emi și-a cerut iubita de soție a fost unul inedit. Vedeta se afla într-o emisiune la mare depărtare de casă, atunci când a adresat întrebarea în fața camerelor de filmat. În momentul când a ajuns acasă, Emi i-a adresat din nou întrebarea Mădălinei, iar răspunsul ei a fost unul pozitiv. În vara anului 2023, cei doi au organizat nunta, iar nașii lor au fost Cosmin și Eliza Natanticu.  

„Nunta, la anul în iunie. În principiu, am programat-o. Nu vreau să fac nuntă „Târgu Jiană” cu 1.200 de oameni sau 800 de oameni, în schimb, undeva pe la 300 plus cei care vor cânta or să fie. Nu prea am cum să renunțăm la ei pentru că vreo 80 sunt numai familie. Și noi, atât eu cât și Mădă, avem familiile super unite și suntem super atașați și apropiați de familie, așa că nu putem să tăiem pe nimeni.”, a precizat Emanuel Popescu, înainte de nuntă.

 Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Delia, logodnica lui Lino Golden. "Din prima zi în care te-am cunoscut am știut că ești special.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies