Cine este Cuza de la Noaptea Târziu. "Acesta cred că este cel mai mare regret din viața mea, pentru că am furat un moment de bucurie!"

cine este cuza de la noaptea tarziu
Cine este Cuza de la Noaptea Târziu

Cuza de la Noaptea Târziu este o apariție cu un umor bine dezvoltat întotdeauna. Insă știați care este cel mai mare regret al său?

Aflați din rândurile următoare, ce vârstă are Cuza de la Noaptea Târziu, ce studii deține acesta, cu ce se ocupă în prezent, dar și care este cel mai mare regret al său.

 

Ce vârstă are Cuza de la Noaptea Târziu

Cuza, așa cum este cunoscut publicului larg, pe numele său real, Iulian Adrian Popescu, s-a născut pe data de 19 septembrie, în Târgu Jiu, iar în prezent locuiește în București.

Prin urmare, acesta are frumoasa vârstă de 32 de ani.

Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi.(...)

Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza.

Am avut o singură replică, dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă ”, a explicat Cuza, în urmă cu mai multă vreme.

Citește și: Cine este Emi de la Noaptea Târziu. „ Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

cuza varsta
Cine este Cuza de la Noaptea Târziu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Bella Santiago. "Pentru mine nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu pentru el!"

Ce studii are Cuza de la Noaptea Târziu

In ciuda faptului că puține sunt persoanele care știu acest aspect, se pare că, Cuza de la Noaptea Târziu a urmat cursurile de la specializarea Kinetoterapie, din cadrul Facultății de Medicină din Timișoara, urmând să se înscrie și la Facultatea de Drept, din Târgu Jiu, însă ulterior acesta a realizat faptul că nu își dorește

cu adevărat să studieze acolo. In plus, Cuza de la Noaptea Târziu a dat admiterea și la SRI, însă cu toate acestea nu a obținut punctajul de trecere.

cuza instagram
Cine este Cuza de la Noaptea Târziu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Cuza de la Noaptea Târziu

In prezent, Cuza de la Noaptea Târziu este o prezență apreciată datorită umorului său bine dezvoltat. Succesul său a pornit odată cu înființarea trupei pe care acesta o are alături de prietenii săi Emi și Cucu, trupă care a luat naștere în urmă cu mulți ani, aceștia făcând nenumărate piese parodii, care

i-au ajutat astfel să evolueze în domeniul muzical, dar și de divertisment. Prin intermediul melodiilor lor, cei 3 abordează și subiecte de interes general și foarte actuale.

Pe lângă debutul său în muzică, acesta a reușit de-a lungul timpului să-și facă simțită prezența și umorul și în alte emisiuni TV, la care a participat atât singur, cât și alături de prietenul său Emi, show-uri de aventură, pline de provocări, de actorie, muzică și divertisment, în prezent, desfășoară nenumărate activități și participă la evenimente, devenind și în co-prezentator al unei emisiuni matinale.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

cuza studii
Cine este Cuza de la Noaptea Târziu[Sursa foto: Instagram]

Care este cel mai mare regret al lui Cuza de la Noaptea Târziu

Atunci când vine vorba despre viața sa personală, este cunoscut deja faptul că Cuza de la Noaptea Târziu preferă să-și țină viața cât mai privată cu putință, ceea ce se întâmplă și în ceea ce îi privește familia. În ciuda acestui aspect, acesta are o relație foarte bună cu părinții săi, iar tot legat de aceștia are și un mare regret, care și-a făcut apariția în momentul în care se afla la absolvirea liceului.

De un lucru îmi pare rău și o să îl regret tot timpul. Este momentul când mama, la absolvirea liceului a venit cu un aparat foto vechi și toți colegii mei aveau părinți cu aparate foto de noua generație, sau cel puțin bune. Mama de fiecare dată când făcea poze, ieșea fum din el, pentru că era aproape stricat. Atât ne-am permis noi atunci. Problema a fost că m-am dus la mama și i-am zis că o rog frumos să plece, că mă face de râs.

Și acesta este un mare regret, acesta cred că este cel mai mare regret din viața mea, pentru că am furat un moment de bucurie al părintelui când copilul lui termina liceul, doar pentru o porcărie de aparat foto care scotea fum. Mama nu mi-a zic niciodată nimic și am discutat cu ea și mi-am cerut scuze și am dezbătut subiectul pe toate părțile. La un moment dat, am realizat că mama uitase de el. ”, a declarat acesta.

cuza wikipedia
Cine este Cuza de la Noaptea Târziu[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Bella Santiago. "Pentru mine nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu pentru el!"

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies