Connect-R a vorbit despre greutățile copilăriei sale. Artistul a povestit despre schimbările dintre vremurile de atunci și prezent „Sărăcia cumva unea!”

Connect-R a vorbit despre greutățile copilăriei sale. Artistul a povestit despre schimbările dintre vremurile de atunci și prezent „Sărăcia cumva unea!”
Connect-R a vorbit despre greutățile copilăriei sale. Artistul a povestit despre schimbările dintre vremurile de atunci și prezent „Sărăcia cumva unea!”

Connect-R a vorbit despre perioada copilăriei sale.

Connect-R, unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți artiști din țară, nu a evitat niciodată să vorbească despre cum era copilăria lui sau prin câte a trecut până a ajuns la numele de azi. Astfel, atunci când își amintește de copilărie, Connect-R are și imaginea blocului în care a stat, mai ales când mergea să ceară zahăr sau cafea de la vecinii din bloc. Artistul a vorbit, în cadrul podcastului Poveste cu Creste, despre cum arăta comunicarea în trecut și ce anume s-a pierdut în zilele noastre.  

„În blocul 33 din Dristor se întâmpla des, la nivel de etaj, dacă nu și la alte etaje, să te mai duci pe la vecinul. „Vecine, m-a trimis mama, aveți să ne dați și nouă o cană de zahăr până când se ia salariu sau până la rație?” Treaba asta aducea o comunicare. Sărăcia cumva unea și mama dacă se ducea la o vecină să ia un nechezol până la rație, mai rămânea pe la ea, mai vorbeau între ei.
Acum nu mai este asta, nu mai există comunicare, de fapt. Poate a dus și treaba asta cu social media, nu mai vorbim de la suflet la suflet, nu ne mai întâlnim.”,
a spus Connect-R.

Ce și-a dorit Connect-R să mănânce în copilăria lui

Citește și: Connect-R, confesiuni emoționante despre depresia trăită. Vestea că fiica lui este bolnavă l-a făcut să clacheze. “Mă tăvăleam la propriu pe jos de dureri emoționale.”

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Dacă Dumnezeu lucrează prin oameni, atunci prin mama a lucrat cel mai mult!” Connect-R a povestit cât de mult obișnuia mama lui să lucreze

Cunoscutul artist nu se sfiește să vorbească nici despre lipsurile prin care a trecut, de orice fel, chiar și peste cele alimentare, a povestit acesta în cadrul altui interviu. Tatăl lor se chinuia cu greu să le pună ceva pe

masă și uneori își dorea să mânânce un desert pentru care nici azi nu poate rezista.  „Se întâmpla ca tata să găsească să facă o lucrare particulară până seara și făcea rost de bani. Adică mâncam, nu era chiar să murim de foame în ziua aia. Tata s-a chinuit să mai facă o lucrare particulară ca să ne pună ceva de mâncare pe masă. Ce mi-am dorit să mănânc când eram mic și n-am apucat s-a transformat într-o problemă mai mare acum, oricât aș încerca să mănânc sănătos, nu rezist la croissante.
Și acum dacă văd, mi-e instant poftă să-l mănânc.”
, a povestit Connect-R.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Connect-R
Connect-R[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Connect-R. "Mama a fost întotdeauna încrezătoare în pasiunea mea!”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies