Confesiunea neaşteptată a unui soț care și-a părăsit familia pentru o femeie mai tânără cu 10 ani decât el. Ce l-a determinat să divorţeze. Nu este vorba despre sex


Un bărbat a decis să vorbească despre căsnicia lui eșuată și a explicat de ce a renunţat la o viață perfectă, alături de o soție minunată și doi copii, o locuinţa mare și un loc de muncă bun, pentru o femeie cu zece ani mai tânără decât el.

 

Bărbatul a recunoscut că totul s-a schimbat între el și soția lui, după ce au apărut copiii în viaţa lor. Acesta susţine că este o mamă devotată, dar iubirea și dedicarea pe care ea le-a arătat-o celor doi copii l-a îndepărat. Bărbatul a mărturisit că soţia lui l-a neglijat. 

Citeste si: Cea mai DIFICILĂ lună din 2019 în funcţie de zodie. Când vei avea numai necazuri

Acesta s-a împrietenit cu o colegă la serviciu, cu zece ani mai tânără decât el, și după aproape un an de prietenie, cei doi au început să simtă atraşi unul de celălalt. 

Alături de ea, el a descoperit lucruri care i-au lipsit, cum ar fi conversațiile lungi în miez de noapte sau petrecutul unei zile întregi în pat alături de persoana iubită.

"Nu am călcat strâmb niciodată. Sunt o persoana loială. Nu văd sensul în a fi cu cineva dacă nu dai totul în relație".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri