HOROSCOP. Astrologul vedetelor, profeții pentru 2019. Berbecii sunt cuprinși de temeri, Scorpionii termină brusc o relație


HOROSCOP. Noul an este privit de fiecare dată cu speranță și entuziasm, fiind vorba deste un nou calendar care se deschide cu oportunități nelimitate, scrie Daily Mail. Experta în astrologie, Kelli Fox, a vorbit despre ce pregătește noul an pentru fiecare zodie în parte.

 

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP Noul an va aduce cadouri unice și neobișnuite pentru Berbeci, dar și unele temeri. „Nu-ți fie frică să fii ambițios, în special atunci când ai de-a face cu critica – în timp ce o să dai înapoi, o să dezvolți abilități necesare pentru a face față oricărei provocări”, a spus Kelli Fox. „Vor apărea în viața ta oameni puternici și secretul este să lucrezi cu ei.”

Citeste si: Previziuni Nostradamus 2019: “Monstrul va fi văzut în plină lumina zilei“ Ce ne aşteaptă anul acesta. Oamenii sunt îngroziţi


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri