CONCURS! Castiga 2 invitatii duble la concertul de muzica Fado, sustinut de Ricardo Caria


RC Entertainment prezintă, în premieră în România, un turneu naţional de muzică FADO. Artistul portughez Ricardo Caria va susţine, în această toamnă spectacole în şapte mari oraşe din Romania (Timişoara, Oradea, Târgu-Mureş, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Bucureşti).

UPDATE: Am ales castigatorii. Acestia sunt Ioana Alexandra Dinica si Izabela Dinu! Va rugam sa ne trimiteti un mail pe adresa [email protected] in care sa ne spuneti numarul de telefon.

El isi doreste să încânte publicul cu piese de Fado tradiţionale, punând o amprentă proprie şi originală care, cu siguranţă, va fi pe placul tuturor celor care vor alege să-l asculte, live, în perioada 5 - 15 octombrie. Toate spectacolele vor începe de la ora 20:00.

Ricardo Caria, portughezul a cărui inima bate în ritm de fado, vă invită să pătrundeţi dincolo de “uşa deschisă” a vieţii sale. Sensibilitatea şi jovialitatea reprezintă atuurile unui suflet cald cu sânge latin.
Inginerul care construieşte poduri între suflete, ne aduce o fărâmă din patrimoniul cultural UNESCO prin acorduri sublime de fado, de câţiva ani fiind şi un ”patrimoniu” arădean, românesc.

După ce vocea sa a răsunat în studiourile Vocii României şi X Factor, Ricardo Caria a decis că acum este momentul să facă ceea ce i-a fost destinat: să cânte şi să încânte oamenii la scară largă şi pe scene mult mai mari.
Anul acesta, Ricardo şi-a lansat albumul de debut, numindu-l sugestiv “Alma no Fado”. Spectacolul va conţine momente de dans contemporan, iar decorul cu specific portughez va crea o adevărată experienţă a culturii lusitane, aducând şi în ţara noastră glasul Lisabonei şi al Portugaliei.

Apărut la început de secol XIX, rădăcinile Fado-ului se regăsesc în originea dansului sângelui, dans dezvoltat în coloniile portugheze din Brazilia. Acest dans combină acordurile cântecelor europene cu ritmurile sincopate africane, ambele nostalgice şi senzuale. Fado-ul a fost adoptat de către oamenii din jurul golfului Lisabonei, nuanţându-l cu cântece şi dansuri tradiţionale, devenind astfel un element central în cultura populară a capitalei lusitane. Inseparabil de Fado este un instrument muzical unic în lume şi anume „chitara portugheză cu 12 corzi în formă de pară”. În anii 30 şi 40 ai secolului trecut, virtuoşi ai chitarei precum Armadinho au revoluţionat tehnicile instrumentale folosite pentru acompaniamentul vocii şi au dezvoltat un bogat repertoriu de solo pentru Fado.

Stim ca te-am facut curioasa, asa ca ti-am pregatit un concurs in cadrul caruia poti castiga 2 invitatii duble la concert. Iata ce ai de facut:

1. Raspunde printr-un comentariu mai jos la intrebarea "De ce ce iti doresti sa mergi la concert?"

Concursul se desfasoara in perioada 5 - 14 octombrie 2015, urmand ca pe 14 octombrie, dupa ora 15:00, sa alegem cinci castigatoare prin tragere la sorti.

Fiecare dintre castigatoare va primi o invitatie dubla la concertul lui Ricardo Caria.

Succes!


Abonează-te pe

Citește și:

Raed Arafat, despre cât de sigur este vaccinul anti-Covid-19: „Eu mă vaccinez”

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Război la "Puterea Dragostei"! Florentina, iubita lui Livian, atac dur la adresa Biancăi Comănici

Hilary Duff, suspectă de COVID-19! Cum se simte actrița?!

Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe?! Ce document a depus artistul în instanță

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de miercuri, 25 noiembrie 2020, anunțul ANM: cer senin!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri