Colectia „Book Covers&Bruce Chatwin” - Barbatii vor purta trench-uri accesorizate cu sneakersi si palarii!


Casa de moda Burberry a prezentat la Londra, in Kensington Gardens colectia masculina Prorsum primavara-vara 2015, inspirata din stilul celebrului si controversatului scriitor britanic Bruce Chatwin.

 

Intitulata „Book Covers&Bruce Chatwin”, colectia are ca tema principala ilustratii si print-uri tipografice originale din copertile unor carti vintage, englezesti. Desenele au fost realizate manual, apoi au fost imprimate pe material precum casmirul, bumbacul si pielea.
Pentru primavara lui 2015, Cristopher Bailey propune tinute boeme, inspirate din stilul artistilor, in care predomina clasicele trench-uri, jachetele din denim purtate pe corp, Duffle-Coat-uri englezesti si paltoane Chesterfield, din materiale precum gabardina, lana, casmirul si catifeaua din bumbac.  Predomina nuantele prafuite ale portocalelor rosii, cuprului, albastrului furtunii si galbenul sofran.
Accesoriile sunt surprinzatoare si „eclectice”! Odata cu lansarea acestei colectii, casa de moda britanica a introdus Sneakersii colorati (Burberry Fiels Sneakers), palariile cu boruri cazute (Burberry Campaign Hat), gentile Burberry Travel Satchel si Burberry Everyday Satchel, precum si agendele cu coperti din piele.
La prezentarea de moda au participat  muzicienii Tinie Tempah, Dan Gillespie Sells, George Craig si George Barnett, actorii Tom Felton, Sam Reid, George MacKay, Joe Dempsie, Bolin Chen, Engin Hepileri si Raymond Lam, modelul britanic  Jourdan Dunn, producatorul de film Mohammed Al Turki,  prezentatorul TV si DJ-ul Greg James si Nick Grimshaw. Toti acestia au putut urmari un recital live, sustinut de Benjamine Clementine in varsta de 25 de ani, despre care Cristopher Bailey a declarat:
“Benjamin este un  adevarat poet. Versurile pe care le scrie au un impact puternic si provocator. Este un talent rar si suntem onorati ca si-a adus contributia artistica in show-ul nostru”, a spus Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer al casei de moda Burberry.
Prin serviciul RUNWAY MADE TO ORDER consumatorii de moda isi pot comanda haine si accesorii din colectie, cu mult timp ca acestea sa fie disponibile in magazine. Acestea pot fi selectate de pe Burberry.com  si comandate pana pe 24 iunie. Fiecare piesa vestimentara poate fi personalizata cu o placuta cu numele viitorului posesor si va fi livrata in noua saptamani.

Intitulata „Book Covers&Bruce Chatwin”, colectia are ca tema principala ilustratii si print-uri tipografice originale din copertile unor carti vintage, englezesti. Desenele au fost realizate manual, apoi au fost imprimate pe material precum casmirul, bumbacul si pielea.

Pentru primavara lui 2015, Cristopher Bailey propune tinute boeme, inspirate din stilul artistilor, in care predomina clasicele trench-uri, jachetele din denim purtate pe corp, Duffle-Coat-uri englezesti si paltoane Chesterfield, din materiale precum gabardina, lana, casmirul si catifeaua din bumbac.  Predomina nuantele prafuite ale portocalelor rosii, cuprului, albastrului furtunii si galbenul sofran.Accesoriile sunt surprinzatoare si „eclectice”! Odata cu lansarea acestei colectii, casa de moda britanica a introdus Sneakersii colorati (Burberry Fiels Sneakers), palariile cu boruri cazute (Burberry Campaign Hat), gentile Burberry Travel Satchel si Burberry Everyday Satchel, precum si agendele cu coperti din piele.La prezentarea de moda au participat  muzicienii Tinie Tempah, Dan Gillespie Sells, George Craig si George Barnett, actorii Tom Felton, Sam Reid, George MacKay, Joe Dempsie, Bolin Chen, Engin Hepileri si Raymond Lam, modelul britanic  Jourdan Dunn, producatorul de film Mohammed Al Turki,  prezentatorul TV si DJ-ul Greg James si Nick Grimshaw. Toti acestia au putut urmari un recital live, sustinut de Benjamine Clementine in varsta de 25 de ani, despre care Cristopher Bailey a declarat:

Benjamin este un  adevarat poet. Versurile pe care le scrie au un impact puternic si provocator. Este un talent rar si suntem onorati ca si-a adus contributia artistica in show-ul nostru”, a spus Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer al casei de moda Burberry.Prin serviciul RUNWAY MADE TO ORDER consumatorii de moda isi pot comanda haine si accesorii din colectie, cu mult timp ca acestea sa fie disponibile in magazine. Acestea pot fi selectate de pe Burberry.com  si comandate pana pe 24 iunie. Fiecare piesa vestimentara poate fi personalizata cu o placuta cu numele viitorului posesor si va fi livrata in noua saptamani.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri