Cod portocaliu de ploi abundente in acest weekend, pentru mai multe judete din tara


 

Meteorologii au emis avertizare de cod portocaliu de ploi abundente pentru mai multe judete din tara. Zonele afectate vor fi regiunile din centrul si nordul tarii.

Codul portocaliu de ploi abundente va fi valabil pana sambata seara.

 

Astfel, în intervalul 29 iunie, ora 15:00 – 30 iunie, ora 6:00, conform avertizării Cod portocaliu, ce vizează 12 judeţe, în jumătatea de nord a Moldovei, zona Carpaţilor Orientali, local în Maramureş şi în sud-estul Transilvaniei temporar va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă de 40 – 50 l/mp şi pe arii restrânse de 60 – 70 l/mp.

 

în cursul zilei de 30 iunie, între orele 6:00 – 23:00, avertizarea de vreme rea va fi restrânsă la 10 judeţe. Local, în Moldova, precum şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali temporar va ploua abundent şi se vor acumula cantităţi de apă de 50 l/mp şi, izolat, 60 – 70 l/mp.

 

 

 

 

De asemenea, un Cod galben de vreme rea va fi în vigoare în intervalul 29 iunie, ora 11:30 – 30 iunie, ora 6:00, în 24 de judeţe din cea mai mare parte a Moldovei, precum şi în Transilvania, Maramureş, Crişana, Banat, nordul Munteniei şi zona montană şi deluroasa a Olteniei.

Meteorologii precizează, totodată, că manifestări ale instabilităţii atmosferice vor fi şi în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse şi pentru intervale mai scurte de timp.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu s-a făcut stewardesă! Frumoasa Teodora este cu 25 de ani mai tânără decât fostul ei partener!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri