Clarvazatoarea de la Colectiv loveste din nou! Profetia Mariei Ghiorghiu despre Romania in 2017: "Viitorul al doilea Ierusalim"


Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis dezastrul de la Colectiv, loveste din nou. Clarvazatoarea vorbeste despre viitorul Romaniei si despre ce ne asteapta in 2017.

"Romania, tara aleasa! Romania viitorului al doilea Ierusalim! Romania, Gradina Maicii Domnului. Asa am scris adeseori prieteni dragi, si nu de la mine am scris, ci de la Duhul cel prea Sfant. Iata dragilor, ce graia un glas in aceasta dimineata devreme: 'Proslavita, Tara Romaneasca! Proslavita Romania!'

Clarvazatoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv face un anunt TRAGIC pentru ROMANIA: "Urmeaza randuiala, un cutremur si Razboiul Tare"Dragii mei, se ne intarim in Credinta, sa fim buni si milostivi, sa ne rugam chiar si in gandul nostru, si-atunci cand suntem la serviciu sau mergem pe strada, si astfel, vom merita acest titlu divin: 'Proslavita este Tara Romaneasca!'"
, a scris Maria Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Previziune cutremuratoare pentru Romania: "Atacurile vor fi la Gara de Nord"! Femeia care a prevestit tragedia de la Colectiv revine!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Anna Lesko apariție controversată pe Instagram. La joacă, în curte, alături de fiul său, îmbrăcată extrem de sumar

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri