CITEȘTE: Listă de cumpărături pentru o petrecere


Află ce trebui să conțină lista de cumpărături ta de cumpărături pentru o petrecere de neuitat!


In articol:

Petrecerile sunt printre cele cele mai frumoase evenimente. Dacă ești organizatorul unui astfel de moment, trebuie să te pregătești din timp și să ții planifici o listă complexă.

Pe principiul “graba poate strica treaba”, ar trebui să te gândești măcar cu câteva zile înainte la pregătirile pe care le ai de făcut.

O listă bine planificată și bogată în informații, te poate ajuta să scapi de stresul detaliilor de ultim moment.

Iată care este rețeta pentru o petrecere de neuitat!

Ce trebuie să conțină lista de cumpărături pentru o petrecere

Citeste si: CITEȘTE: Lista de cumpărături pentru nuntă

Lista de cumparaturi pentru revelion

Citeste si: CITEȘTE: Listă de cumpărături pentru maternitate

Ca gazda a unei petreceri trebuie să oferi invitațiilor tăi tot confortul, pentru a nu îi face să regrete că au venit să-ţi calce pragul uşii.

De aceea, lista ta pentru petrecere va trebui să fie planificată în cel mai mic detaliu. Începând cu numărul de persoane, până la mâncare și muzică.

În primul rând, bugetul este foarte important.

Ca organizator ai datoria să-ți stabilești rațional cheltuielile și să încerci să le respecți. Dacă nu vei face asta și vei încerca să îți impresionezi inutil prietenii, atunci lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată. După petrecere ar trebui să rămâi doar cu amintiri frumoase... și nu cu datorii pe care le vei achita cu greu. De aceea, trebuie să înțelegi că poți avea parte de momente frumoase și fără să întreci bugetul stabilit.

lista de cumparaturi pentru o petrecere

Citeste si: CITEȘTE: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

În al doilea rând, data la care se va desfășuara evenimentul este foarte importantă și uneori chiar îți va da bătăi de cap.

Deși pare simplu să alegi o zi pentru un astfel de eveniment, lucrurile nu stau chiar așa. Dacă vei alege o zi normală a săptămânii, vei avea surpriză că nu toți invitații vor fi disponibili. Indicat ar fi să alegi o zi de weekend sau măcar ziua de vineri. Cu toate acestea, ar trebui să-ți anunți, din timp, prietenii și să te asiguri că nu vor participa la alte evenimente.

Un alt aspect foarte important, care nu trebuie să lipsească din lista ta este numărul de persoane care vor participa la petrecerea ta. Trebuie să știi sigur care sunt prietenii pe care îi ai lângă tine. Mai mult, trebuie să ai în vedere că este esențial și diresc să-ți anunți, din timp, invitații și să nu le dai planurile peste cap. Nimeni nu va renunța la ceea ce are de făcut, pentru a veni la petrecerea ta. Din acest motiv, este bine să fii punctual și să oferi invitațiile la timpul potrivit.

Totodată, lista de cumpărături este elementul principal. Mâncarea, băutura sau chiar decorațiunile pentru petrecere sunt lucruri care trebuie stabilite cu grijă. Sunt foarte multe lucruri care nu pot scăpa pe moment și care cer o desosebită atenție. De asemenea, trebuie să ții cont și de preferințele invitațiilor, mai ales dacă uremează un regim alimentar.

Citeste si: CITEȘTE: Masa festivă de REVELION 2022. Meniul ideal pentru Noaptea dintre Ani!

Model lista de cumparaturi

Citeste si: CITEȘTE: Ce să mănânci seara înainte de culcare

Totuși, încearcă să nu te complici inutil. Prietenii tăi vor aprecia efortul tău de a-i face să se simtă bine oricum. Nu trebuie să ai numeroase feluri de preparate sau băuturi, deoarece majoritatea participanților nu vor putea să mănânce şi se vor sătura de la al doilea fel. De aceea, ar trebui să te rezumi la două feluri de mâncare și desert, pentru a fi sigur că banii tăi nu vor fi irositți.

Elementul principal, care întreține atmosfera este muzica. Mâncarea și băutura de calitate nu sunt suficiente pentru a întreține o petrecere. Din acest motiv, trebuie să oferi muzică bună, dacă vrei că invitații tăi să fie pe deplin satisfăcuți. Totuși, încearcă să ții cont de toate preferințele tuturor, în materie de muzică. Nu îți dorești ca unii să stea jos, în timp ce alții se distrează.

Încă un lucru de care ar trebui să ții cont sunt vecinii, dacă nu vrei să ai parte de forțele de ordine, încearcă să-i informezi despre petrecerea care urmează să fie la tine acasă.

În consecință, dacă vrei să ai parte de o petrecere de neuitat și să fii considerat o gazdă de excepție, poți încerca să ai în vedere aceste sfaturi și să încerci să te ghidezi după ele.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Listă de cumpărături pentru BOTEZ

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Când se fac botezuri în 2022. Care sunt datele în care îți creștina copilul

NOUTATE: Când se fac nunți în 2022. Vezi datele în care îți poți programa nunta

CITEȘTE: Listă de cumpărături pentru maternitate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEŞTE: Horoscop zilnic 25 ianuarie 2022. O zodie va afla care îi sunt prietenii adevărați.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri