//DESCOPERĂ// De ce pisicilor le plac cutiile


Animalul tău de companie este o pisică? Află de ce îi place pisicii tale să stea în cutie


In articol:

Ce poate fi mai plăcut decât să vezi o pisică ce se ascunde într-o cutie şi te priveşte cu ochii pătrunzători, gata să te atace. Niciodată nu contează pentru o pisică să aibă cele mai scumpe jucării.

Pisicile sunt fericite cu lucruri banale pe care le pot transforma în cele mai bune obiecte de joacă. Cutiile, şiretul sau o simplă minge ce sare până în tavan... pot fi pentru pisica ta, o mină de aur. Cea mai interesantă dintre toate este cutia de carton. De ce aleg piscile cutiile din carton? Cutia reprezintă cea mai uşoară metodă de a se ascunde, dar cel mai important...
acolo se simte protejată.

De ce iubesc pisicile cutiile

Citeste si: Curiozităţi despre pisici şi informaţii pe care fiecare posesor ar trebui să le ştie. Au intoleranţă la lactoză

Casuta carton pisici

Citeste si: Câinii și pisicile cu simptome COVID-19 vor fi testați! În ce țară s-a luat această decizie?

Nu contează cât de mică este acea cutie, pisica întotdeauna va încerca într-un fel, să intre în ea. Sentimentul de confort este şi el prezent atunci când o felină îşi alege să stea într-o cutie. Dacă o cutie este așezată lângă un perete sau orice alt obiect din casă, pisica întotdeauna va alege poziţia astfel încât să aibă spatele „acoperit”. Unghiul privirii dintr-o cutie de carton oferă şansa de a ataca rapid, astfel încât să prindă „prada” rapid.

Totodată, cutia îi oferă şansa de a-şi menţine aceeaşi temperatură în spaţiul ales şi poate gestiona mai bine „atacul”.

În urma unui studiu, notat de Live Science, cercetătorii au observat că: „Pisicilor le pot plăcea cutiile sau coșurile pentru rufe datorită relaxării pe care le-o oferă” a precizat Gabriella Smith.

Pisicile au o mare dragoste faţă de somn. Ele pot fi încântate să doarmă până la 20 de ore într-o zi.

Ce poate fi mai plăcut pentru o pisică, decât alegerea unui loc ideal pentru a se putea relaxa şi dormi în voie oricât îşi doreşte. Cutia de carton este locul ideal pentru felina ta. Indiferent dacă este o cutie mare sau mică, o pisică se simte ferită de orice pericol sau ameninţare care ar putea să îi facă rău. Pereţii unei cutii sunt soluţia perfectă atunci când îşi doresc să fie protejate. De asemenea, pisicile nu sunt atât de bine dotate din punct de vedere al atacului. În situaţia unui conflict, pisica îşi doreşte să evite cât se poate de mult situația.

Ce reprezintă pentru pisică, cutia de carton

cutie de carton pentru pisica

Nu închide niciodată cutia de carton! Punându-i capacul cutiei, îi poate crea o stare de panică şi disconfort pisicii. Chiar dacă pentru un proprietar de pisică acest fapt poate părea amuzant, acest lucru îi poate genera chiar stres. Lasă-i pisicii dreptul de a se bucura de cutia de carton, în voie fără a-i perturba confortul ales.


Abonează-te pe

Citește și:

//IMPORTANT// Cât timp fierbi corect un ou

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

//IMPORTANT// La ce temperatură se coace pizza

//IMPORTANT// cât timp se fierbe un porumb

4 idei toxice despre iubire pe care le considerăm romantice

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

//BLESTEMUL ZODIILOR// Care este partea întunecată a zodiei tale

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri