Cu ce merge combinată CATIFEAUA

Cu ce merge combinată catifeaua
Cu ce merge combinată CATIFEAUA

Iată cu ce obiecte vestimentare poți combina catifeaua pentru a obține un look rafinat.

Catifeaua poate fi un material destul de greu de integrat, de aceea trebuie să știi câteva reguli de bază pentru a obține un outfit reușit.

Fustele și rochiile din catifea sunt piese vestimentare extrem fine și pretențioase, care necesită o atenție sporită la detalii. Poți să obții un outfit de senzație și să atragi privirile tuturor dacă știi cum să combini piesele pentru a-ți scoate în evidență atuurile.

În funcție de obiectele vestimentare pe care le combini cu piesa din catifea, poți să obții un look casual sau unul elegant, accesorizarea fiind extrem de importantă în conturarea acestui tip de look.  

Citeste si: Cu ce se asortează culoarea galben

Citeste si: Cum îmbrăcam silueta mignonă? Tot ce trebuie să știi pentru a-ți pune corpul în valoare

6 combinații cu piese din catifea

1.Pantaloni culottes din catifea și botine nude

Pantalonii culottes din catifea în nuanțe aurii se combină perfect cu botinele cu toc în nuanțe neutre și o cămașă albă cu un guler larg, voluminos. Veți obține o ținută elegantă și de efect.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

2.Blazer din catifea și blugi

Blazerul din catifea va ieși în evidență alături de o pereche de blugi clasici sau o fustă midi cu pliseuri. Veți contura un look casual plin de rafinament.

În jurul fustițelor scurte din catifea puteți să construiți o ținută extrem de inspirată, dacă integrați în outfit un dres opac, botine sau bocanci, o cămașă, o maletă sau un pulover în partea de sus și un palton nude oversize sau tomboy. 

Citeste si: Cu ce asortezi pantofii roșii

Cu ce merge combinată catifeaua

Citeste si: Casa de modă Schiaparelli. Cine a fost Elsa Schiaparelli, rivala lui Coco Chanel

3.Piele și catifea, combinația care întoarce priviri

Unele persoane au impresia că materialele prețioase sunt potrivite doar la lăsarea serii, în cadrul evenimentelor pretențioase, însă nu este deloc așa.

Catifeaua poate fi purtată în combinație cu perle scumpe și un jeans vintage în plină zi.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Catifeaua este un material versatil, care se încadrează perfect în ținute de zi, dar și de seară. Dacă îți dorești să abordezi un look care să te scoată din tipare, poți purta o rochie sau o fustă din catifea împreună cu  o jachetă rock de piele, adăugând o pereche de ochelari de soare pentru a contura acest look.

4. Pantofi din catifea si jeans

Catifeaua este folosită adesea și pentru a confecționa încălțăminte. Astfel că, o pereche de balerini din catifea vor contura perfect o ținută alcătuită din jeansi cu talie înaltă și un tricou alb clasic. O coafură lejeră va completa perfect acest look „tres chic”.

5. Sacou din catifea și pantaloni office

Sacoul din catifea este o piesă vestimentară extrem de versatilă și poate fi purtat în combinație cu o cămașă clasică sau un t-shirt alb, fiind perfect pentru o ieșire cu prietenii în combinație cu jeans și o pereche de teniși. În cazul unei petreceri glamour, veți folosi sacoul din catifea în combinație cu pantaloni office și tocuri înalte.

6. Cizme din catifea și trench

În cazul în care ești adepta ținutelor clasice, alcătuite doar din piese de bază, poți alege o ținută „cumințică”. Piesele centrale vor fi cizmele din catifea și trench-ul. Pe dedesubt puteți purta o fustă conică, neagră și un top simplu sau unul cu imprimeuri.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

4 Piese vestimentare esențiale în garderoba de primăvară

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ce haine te avantajează dacă ești minionă. 10 articole vestimentare care te fac să pari mai înaltă

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies