Compatibilitate între BERBEC și BERBEC


Berbecii sunt energici, foarte încăpățânați și dornici să experimenteze lucruri noi, caracteristici care nu se potrivesc chiar cu toate personalitățile celorlate zodii, dar ce se întâmplă când se întâlnesc doi nativi Berbec? În acest articol vei regăsi compatibilitatea între berbec și berbec, de același sex sau de sex opus.


In articol:

Zodia Berbec începe cu echinocțiul de primăvară, pe data de 20 martie și se încheie pe 20 aprilie. Dintre cele trei semne de foc și anume Berbec, Leu și Săgetător, Berbecul are cea mai multă energie, cea mai puternică forță intuitivă, dar și cea mai mare voință de a acționa. Nativii acestei zodii sunt guvernați de Marte, planeta energiei, a acțiunii și a dorinței, deci nu vor pierde niciodată prea mult timp stând pe gânduri. Caracterizați prin umor, poftă de viață, dar și multă încăpățânare, garantat nu te vei plictisi niciodată alătură de nativul acestei zodii.

Citește, în rândurile de mai jos, cum sunt Berbecii și care este compatibilitatea lor cu persoanele din același semn zodiacal, în funcție de sex.

Citeste si: CITEȘTE: Compatibilitate între BERBEC și TAUR

Compatibilitate între berbec si berbec

Compatibilitate între berbec si berbec

[Sursa foto: PixaBay]

Femeia Berbec

Femeia Berbec este una dintre cele mai motivate și ambițioase din horoscop. Nu acceptă niciodată un refuz, iar dacă nu are de ales pe moment, va face tot posibilul ca acel lucru să se întoarcă în favoarea ei.

Nu se pricepe absolut deloc la economisit bani, mai ales pentru faptul că îi place la nebunie să se bucure de ei pe măsură ce îi face și nimic nu o poate opri din acest lucru.

Femeile din zodia Berbec sunt ușor de înțeles, nu se ascund niciodată, ba chiar vor să își arate laturile personalității în fața tuturor. O combinație între adolescentul rebel și războnica neînfricată, așa putem caracteriza femeia din această zodie, mai ales pentru faptul că este extrovertită, asertivă și plină de energie.

O relație amoroasă cu femeia din zodia Berbec nu te va plictisi deoarece este o iubitoare de aventuri și senzații tari. Singurul risc pe care trebuie să și-l asume partenerul ei de viață este faptul că la un moment dat s-ar putea să nu-i mai poată ține pasul, ea fiind o fire impulsivă și foarte dinamică. Compatibilitățile femeii Berbec sunt: Leu, Săgetător și Balanță.

Temperamentul ei o face să nu fie, din păcate, cea mai loială femeie din zodiac. Mai mult, dacă își dorește să te înșele, va putea face acest lucru mult mai ușor decât oricare alt semn din horoscop, căci spontaneitatea și îndrăznela din caracteristica ei pot avea și anumeite dezavantaje.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop SĂGETĂTOR aprilie 2022. Nativii Săgetător se simt neîmpliniți

Compatibilitate între berbec si berbec

Compatibilitate între berbec si berbec

[Sursa foto: PixaBay]

Bărbatul Berbec

Bărbații din zodia Berbec sunt făcuți pentru a fi lideri, au o încredere de sine absolut ieșită din comun, sunt foarte curajoși și întotdeauna tind să tragă spre noi aventuri.

Bărbații din zodia Berbec se îndrăgostesc ușor, deci nu ar fi de mirare dacă și-ar dezvălui sentimentele față de tine încă de la prima întâlnire. Este pasional, energic, iubește din plin aventura, dar se plictisește foarte ușor. Partenera de viață a bărbatului din zodia Berbec trebuie să țină cont întotdeauna că acesta are nevoie non-stop de stimulare, astfel riscă să se îndepărteze.

Cariera nativului Berbec va străluci din toate punctele de vedere, dar mai ales financiar. Fiind ambițioși, creativi și lideri înnăscuți, aceștia vor prefera întotdeauna să dea ordine și niciodată să primească. Vor face tot posibilul să ajungă cel mai sus, unde să poată comanda, deci foarte rar vei găsi bărbatul Berbec în rol de executant.

Compatibilitate între BERBEC și BERBEC (femei)

Două femei din zodia Berbec își vor putea împărtăși aspirațiile, ambițiile și dorințele de a planifica noi aventuri, fără să se ferească una de cealaltă. Încrederea între cele două atinge cote maxime și au șanse reale de a deveni cele mai bune prietene.

Un astfel de duo poate fi, de asemenea, și foarte periculos. Spontaneitate, încrederea maximă în propriile persoane și dorința de senzații extreme le-ar putea duce pe drumuri greșite, dar nu vor realiza acest lucru până când nu se vor izbi de situații mai delicate. Sunt foarte greu de influențat, însă au o mare putere de convingere asupra altor persoane.

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop CAPRICORN aprilie 2022. Ce schimbări se produc în relația cu partenerul de viață

Compatibilitate între berbec si berbec

Compatibilitate între berbec si berbec

[Sursa foto: PixaBay]

Compatibilitate bărbați BERBEC

Doi bărbați din zodia Berbec nu se vor înțelege niciodată. Pentru că își doresc să fie, în mod personal, lideri și conducători supremi, vor ajunge la certuri majore și nimeni nu-i va putea potoli. Nu vor putea lega prietenii absolut deloc, nici măcar o relație de simplă colegialitate, mai ales pentru faptul că sunt atât de ambițioși și încăpățânați încât nu-și vor asculta reciproc părerile și opiniile.

Compatibilitate între femeia BERBEC și bărbatul BERBEC

Femeia Berbec și bărbatul Berbec vor avea o relație intensă, pasională și plină de senzații, însă în același timp va fi marcată de certuri, gelozii, împăcari și despărțiri.

Când se întâlnesc doi nativi din zodia Berbec, în acest caz de sex opus, își propun să mute munții din loc, să facă lucruri la care alții nici nu se gândesc și să trăiască din plin fiecare clipă.

O astfel de relație va putea fi de durată doar dacă amândoi veți aduce în prim plan noi zone de interes, noi activități și preocupări. Cu siguranță nu vă plictisiți unul în compania celuilalt, mai ales că aveți aceleași caracteristici și vă plac lucruri asemănătoare.

Banii ar putea fi o problemă în relația voastră, dat fiind faptul că nu sunteți chibzuiți și aveți instinctul de a face investiții în mod frecvent.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul lunii martie. Zodii care incep o viata noua. Renasc precum primavara

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Horoscop LEU aprilie 2022. Nativii Leu sunt preocupați de sănătate

Zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!

Horoscop BERBEC aprilie 2022. Nativii zodiei Berbec vor avea mult noroc în dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri