Zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!

Zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!

Zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!

Esti nascuta in zodia Taur si te gandesti la compatibilitatile tale cu alte zodii? Ori cineva din familia ta sau anturajul tau se afla in zodia Taur.

Zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur! Esti nascuta in zodia Taur si te gandesti la compatibilitatile tale cu alte zodii? Ori cineva din familia ta sau anturajul tau se afla in zodia Taur si cumva simti ca nu se inteleg bine cu orice persoana? Ei bine, Taurul este o zodie plina de calitati si totusi, o zodie dificila.

Nu este nevoie neaparat sa studiezi astrologia ca sa intelegi asta. In plus, cu totii avem oamenicu care, oricat de mult am incerca, pur si simplu nu ne intelegem si cu care nu vom reusi niciodata sa avem o relatie, in mod special de dragoste.

Care sunt semnele zodiacale care sunt cel mai putin compatibile cu zodia Taur?

Cele mai nepotrivite zodii pentru zodia Taur sunt zodiile Leu si Varsator.

Taurul este un semn zodiacal foarte realist, care adora sa se relaxeze insa nu ii va placea, nu va iubi si nu se va intelege bine cu oricine.

Citeste si: CITEȘTE: Semnificația orelor fixe în iubire. Ce înseamnă când te uiți la oră fixă la ceas

Zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!
Zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur![Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: CITEȘTE: Semne în funcție de zodie că începe să se îndrăgostească

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Este, inainte de orice, un semn zodiacal foarte incapatanat, caruia ii place sa fie extrem de rasfatat. Este guvernat de zodia Venus si adora confortul si luxul. Unui nativ din zodia Taur ii place sa fie independent si prefera sa evite aventurile spontane cu risc ridicat. Prefera sa isi planificee totul, sa se organizeze bine.  Este la modul general un semn bland si pasnic, care adora saaiba companie si prieteni pe viata.

Se bazeaza de obicei pe compania celor care nu incearca sa il influenteze in vreun fel, din acest motiv intampina dificultati in a se intelege cu zodiile Varsator si Leu. Iata care sunt cele 2 zodii care nu se vor intelege si nu vor avea niciodata o relatie cu un Taur:

Leu si Taur

Compatibilitate zodii

Nativii din zodia Leu adora spontaneitatea si se distreaza fara planuri preconcepute.

Este mai mult pe latura salbatica iar acest aspect ingreuneaza relatia cu un Taur. Ambele semne tind sa caute loialitatea in oamenii cu care interactioneaza. Ambele semne isi doresc sa aiba relatii stabile si solide cu oamenii pe care ii intalnesc. Totusi, desi au aceeasi dorinta pentru acelasi gen de relatie, intre ei exista multe conflicte, asta datorita personalitatii lor puternice si influente. Pentru ca sunt amandoi atat de intensi, cei doi nu pot forma o pereche si nu ii putem vedea vreodata intr-o relatie, nici macar in una de prietenie.

Citeste si: CITEȘTE: Ce preziceri a făcut BABA VANGA pentru anul 2022. Oamenii se vor lupta cu foametea

Citește și: Cum arată ferma pe care Tavi Colen o deține în mijlocul Bucureștiului! Are peste 1000 de mp de teren cu grădină și animale- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur!
Zodii care nu se vor înțelege și nu vor avea niciodată o relație cu un Taur![Sursa foto: PixaBay]

Varsator si Taur

Varsatorul este unul din semnele zodiacale caruia nu ii place sa isi faca planuri si care vrea sa faca totul de unul singur, fara a fi nevoie sa se bazeze pe o alta persoana pentru a supravietui. Fericirea Varsatorului chiar nu depinde de ceilalti. Varsatorul isi doreste ca Taurul sa fie sincer, creativ si sa arate cine este fara restrictii. Taurul nu este foarte bun in a se deschide si a fi el insusi. Daca are reusi sa faca acest lucru, ar deveni mult mai atragator pentru Varsator, dar din pacate nu este cazul, iar aceste 2 semne nu vor putea niciodata sa aiba o relatie romantica.

Citeste si: DESCOPERĂ: Horoscopul BANILOR pentru săptămâna 1-7 martie

Citeste si: CITEȘTE: Horoscop 8 Martie 2022. Află ce zodie a dobândit încrederea unei persoane importante



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Femeia SCORPION. O definiţie pentru nativii zodiei Scorpion, ar fi verbul “a vrea”.

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies