Cine este VIOREL LIS. „Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie"


Viorel Lis urmează să împlinească 78 de ani peste numai câteva zile. Cine este Viorel Lis și cum a devenit cunoscut publicului din România.


In articol:

Viorel Lis este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România. Iată cine este Viorel Lis și cum a devenit cunoscut în România.

Viorel Lis s-a născut în Zărnești, Mălureni, Argeș, în 19 februarie 1944.

Acesta a fost primar al Bucureștiului, mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997- 13 noiembrie 1998, apoi a fost ales pentru perioada 13 noiembrie 1998- 26 iunie 2000. În 2004, acesta a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație la postul de primar general la alegerile locale din București.

Cine este Viorel Lis

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ADELA POPESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este RADU VÂLCAN. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorii, copii, carieră

Tudora Gheorghe i-a fost soţie lui Viorel Lis timp de 16 ani, din 1983 până în 1999. Mariajul lor a luat sfârşit din cauza actualei partenere de viaţă a fostului primar al Bucureştiului, deşi infidelităţi mai existaseră şi anterior apariţiei Oanei în viața lor.

„Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împăcat. Pe urmă s-a combinat cu puştoaica de 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut. Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea”, povestea Tudora Gheorghe, potrivit fanatik.ro.

Viorel Lis și Tudora au împreună doi copii, o fată și un băiat, pe Alina și pe Adrian. Fosta soție a lui Viorel Lis l-a mai acuzat pe ex-edilul Capitalei în cadrul unui interviu că a bătut-o crunt şi că a vrut să o interneze la  un spital de psihiatrie, dar că a refuzat acest lucru. De altfel, Viorel Lis nu are o legătură strânsă nici cu copiii săi.

Cati ani are Viorel Lis

Viorel Lis s-a născut în 1944

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este SHURUBEL. Ce profesie are Andrei Lăcătuş

Viorel Lis a fost într-un con de umbră o bună perioadă de timp după ce a fost primar, dar a revenit însă pe primele pagini ale ziarelor datorită relației pe care a început-o cu Oana, cea care i-a devenit ulterior soție. În 2011, cei doi s-au căsătorit legal.

Cine este Viorel Lis

Viorel Lis a fost edilul Capitalei

[Sursa foto: Facebook]

Oana Lis vârstă

Viorel Lis este cu Oana Lis din anul 1998, iar cei doi s-au cunoscut pe vremea când Oana Lis lucra la primărie. Între cei doi există o diferență de 35 de ani. Cei doi și-au dorit foarte mult să aibă un copil împreună, însă Oana Lis a pierdut o sarcină în urmă cu câțiva ani.

„Am refuzat atunci să fac un copil deoarece am un frate mai mic cu 9 ani și am zis atunci că trebuie să-l cresc pe el deoarece mama noastraă decedase când el avea doar 4 ani și eu, 13 ani și împinsă de circumstanțe și de ceilalti din familia de origine, am ajuns să-mi asum eu acest rol, deși si eu eram un copil la rândul meu! Mi-am luat această responsabilitate asupra mea, deși nu era responsabilitatea mea! Și nici nu am primit vreo mare recunoștință pentru asta! Vorbesc cu fratele meu, el locuiește în altă țară acum, suntem prieteni, dar eu tot nu sunt mamă cu adevărat!

Așa că, în urma acestei decizii din tinerețe, până acum nimeni nu m-a strigat ”Mami” încă, deși m-am sacrificat pentru alții din familia mea de origine!”, a mai povestit Oana Lis, care acum așteaptă să devină părinte adoptator.

Viorel Lis are probleme de sănătate

Viorel Lis

Viorel Lis este casatorit cu Oana din 2009

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este FLORIN CĂLINESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, căsătorie, copii

De mai mulți ani, Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate, după ce a suferit un atac vascular și a fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor. De asemenea, Oana Lis  a dezvăluit că soțul său are mai multe probleme, că nu mai poate face multe lucruri fără ajutorul său, după ce a făcut pareză.

Astfel, Viorel Lis are nevoie de ajutorul soției sale pentru a merge prin casă, se folosește de un cadru și de multe ori amețește, așa că permanent este cu soția sa, care îi este alături la bine și la greu. 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este NICULINA STOICAN. "M-a bătut cu furtunul de la mașina de spălat. O bătaie pe care nu am uitat-o nici până acum”

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”

Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce reprezintă sărbătoarea de Crăciun
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri