Cine este Anisa Săndulache, prezentatoarea care a intrat în atenţia lui Jador

Cine este Anisa Săndulache, prezentatoarea care a intrat în atenţia lui Jador
Cine este Anisa Săndulache, prezentatoarea care a intrat în atenţia lui Jador

Ce replici a oferit Anisa Săndulache la adresa lui Jador. Cu cine este căsătorită Anisa Săndulache

Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei şi Survivor România a oferit pe InstaStory o postare în care prezentatoarea Anisa Săndulache, de la televiziunea A7TV a făcut câteva remarci la adresa lui.

Cine este prezentatoarea Anisa Săndulache şi cu cine este căsătorită

Anisa Săndulache este jurnalist şi prezentatoare de televiziune. În trecut a prezentat, câteva emisiuni în trusturi, cum ar fi Antena 1, TVR 2 şi Realitatea Tv.

De asemenea aceasta cochetează cu design-ul vestimentar şi chiar cu muzica. Puţini sunt cei care ştiu că, Anisa este căsătorită cu designerul de îmbrăcăminte destinată bărbaţilor, Dragoş Săndulache.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anisa Sandulache (@anisa.sandulache)

Pe blogul personal, Anisa a făcut câteva declaraţii despre cum era ea înainte să il cunoască pe soţul ei, Dragoş Săndulache: "Cândva eram doar eu, Anisa Lupu. Îmi plăcea să fac lucruri frumoase, să simt că fac lucruri importante pentru mine şi cariera mea. Să fiu frumoasă. Să atrag atenţia. Să fiu plăcută de bărbaţi, dar să-i ţin la distanţă. Să pun poze pe Facebook. Să dorm singură.

Eram mândră că sunt singură şi fericită. Eram şi apreciată şi contestată. Mâncăm când voiam, dormeam când voiam, creşteam mulţi câini. Eram fericită. Nu mă plictiseam niciodată, eram prea mişto ca să mă plictisesc cu mine. Îmi spuneam întruna că nu sunt mai singură decât cineva singur în doi. Credeam că sunt invidiată de femeile prinse într-o relaţie, care nu mai puteau face nimic fără voia iubitului său soţului.”

Anisa şi Dragoş Săndulache au împreună o fetiţă

Citeste si: Jador a decis să nu mai lanseze nicio piesă vara aceasta: „Nu mai înțeleg nimic din industria muzicală”

scandal jador si anisa sandulache

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jador, fost concurent la Puterea Dragostei și Faimos la Survivor România, despre ziua nunții: "Ea nu va veni la nunta mea"

Din rodul dragostei dintre cei doi soţi s-a născut o fetiţă. În urma naşterii fetiţei, Dragoş Săndulache a scris pe acelaşi blog: “Meseria de mama te face atât de frumoasă. Cocul ciufulit nu se compară cu nicio coafură sofisticată pe care ţi-o făceai înainte. Unghiile scurte sunt atât de sexy. La fel şi cearcănele neascunse de fond de ten, iar buzele tale au un gust mult mai bun decât pe vremea în care erau date cu ruj rezistent la transfer.

Meseria de mama te desăvârşeşte ca femeie. Eu vreau să-ţi mulţumesc pentru că acum am văzut, cu adevărat, ce înseamnă o femeie cu adevărat frumoasă. În fiecare zi în care mă trezesc lângă voi, mă simt un bărbat împlinit.

Draga mea soţie, eşti perfectă atunci când fugi în grădina cu ceaşca de cafea dimineaţa, fără să te speli pe ochi, ca să apuci să o bei înainte de a te chema la datorie copilul. Iar fata ta când te întorci cu ceaşca aproape plină este…priceless.”

Anisa Săndulache a intrat într-un scandal cu celebrul Jador?

Anisa Săndulache a făcut câteva remarci, răutăcioase, conform spuselor lui Jador… la adresa lui. Aceasta l-a avut invitat în cadrul emisiunii pe care o moderează la A7TV, pe Radhu, un cântăreţ de muzică latino. În discuţia pe care o purtau, aceasta a precizat că nu ştie cine este cântăreţul  Jador.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Prezentatoarea a precizat: “Nu ştii cine este? Felicitări! Lasă-mă să îţi strâng mâna! Nu ai pierdut nimic… Este un pic francez…”

Jador a ţinut să distribuie pe contul lui de Instagram aceasta postare şi a precizat pe un ton acid că: “Am privit videoclipul ăsta de cel puţin 10 ori! Am încercat să văd de ce această domnişoară sau doamnă are o atitudine atât de rasistă la adresa mea. Ca şi cum muzica pe care noi o facem, muzica din România.. că băiatul acela (n.r. Radhu) face muzica în SUA.. Bravo lui! Îl apreciem, ne face onoare ţării. Foarte frumos… ne bucurăm că are oportunitatea asta.”

În dreptul capturii video artistul a lăsat un comentariu în care şi-a manifestat trăirile faţă de acest moment pe care l-a vizionat şi auzit: “Asta este lumea în care trăim! Dezamăgitor!”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

DESCOPERĂ: Cine este soțul Vlăduței Lupău | ADRIAN RUS

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Vlăduța Lupău. „L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu. Am terminat medicină veterinară”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies