Citeşte acest articol atunci când simţi că viaţa ta se ruinează


Citeşte acest articol atunci când simţi că viaţa ta se ruinează

Acest articol îţi va reaminti despre importanţa în a avea ajutor în momentele de suferinţă. Nu ezita să-l ceri… chiar şi de la tine însăţi! Este scris de specialistii de la devorbacutine.eu pe care te incurajam sa ii contactezi.

Probabil acesta este unul dintre cele mai răspândite paradoxuri existente: când te simţi fericit, totul pare uşor, iar când eşti deprimat, şi cel mai simplu lucru ţi se pare o provocare.

Acest gând nu îmi iese din minte şi zilnic încerc să găsesc un răspuns. De ce trecem prin viaţă aruncându-ne dintr-o extremă în alta? De ce de fiecare dată totul este ori bine, ori rău? Cum putem să depăşim starea de rău, când ea ne iese de sub control? Cum putem să găsim ieşire din acest loc dezolant, lipsit de speranţă?

În acest articol vei afla despre ”primul ajutor” pe care poţi să ţi-l oferi atunci când simţi că viaţa ta trebuie salvată:

1. Acceptă ceea ce simţi

Dacă eşti o persoană sensibilă, ştii ceea ce simţi. Ştii că emoţiile tale nu te vor părăsi niciodată. Atunci care este soluţia, dacă experimentezi fiecare secundă ca pe una dureroasă, crezi că eşti la fund şi nu mai ai scăpare?

Una dintre cele mai simple şi accesibile metode să începi să te simţi mai bine este să îţi accepţi emoţiile. Găseşte un minut liber, deschide-ţi braţele pentru întreaga gamă de trăiri umane şi acceptă-le aşa cum sunt. Nu trebuie neapărat să le înţelegi. Nu trebuie să le analizezi şi să încerci să le schimbi.

Cel mai important este să nu le reprimi, ci să le permiţi să se manifeste.

Cu timpul emoţiile negative o să dispară. Nimic nu este veşnic.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

"Fetiţa aceasta a plătit preţul suprem ... mai mult decât a putut să plătească orice adult: ea a dat tot, ce avea." O parabolă care nu poate lăsa pe nimeni indiferent

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Pildele Sfântului Dumitru pentru fiecare zodie în parte. Horoscopul românesc transmis din generaţie în generaţie

Retete romanesti: MĂMĂLIGA TOPONITĂ. Îţi va cuceri definitiv papilele gustative încă de la prima degustare

Cea mai bună salată de cartofi din lume. Reţeta pe care nicio gospodină nu trebuie să o rateze

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri