5 Semne care îți pot arăta că ai o relație toxică cu soacra


Cum poți să determini o relație toxică cu mama soacră? Gesturile și comportamentul pot fi semne care arată clar că nu aveți cea mai bună relație!


In articol:

Căsătoria reprezintă unul dintre cele mai importante etape în viața unui cuplu care dorește să ducă relația la un alt nivel. Știi că îl alegi pe el și vă înțelegeți foarte bine în casă, dar trebuie să fii conștientă că trebuie să treci de etapa de cunoaștere a socrilor. De fiecare dată trebuie să treci “testul” și să fii acceptată în familie, mai ales de mama soacră. Momentul căsătoriei pentru unele mame poate fi dureros pentru “puiul” acum este la casa lui și trebuie să aibă grijă de el partenera de viață pe care și-a ales-o.

A avea o soacră toxică poate face ravagii în viața ta și nu doar că îți va îngreuna relațiile cu ea, ci va afecta și legătura cu soțul tău.

Este foarte important să cunoști semnele care indică faptul că ai o soacră toxică!

Citeste si: Gabriela Prisăcariu, primele dezvăluiri după ce a devenit soția lui Dani Oțil: „Totul este perfect acum”

Soacra toxica, cum o recunosti
Cinci semne care îți pot arăta că ai o relație toxică cu soacra[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Povestea femeii care a fost răpită imediat după ce a dat naștere unui copil: „Soacra mea m-a vândut”

Nu se deranjează să te asculte vreodată

Oricât de mult ai avea dreptate în privința unor lucruri, soacra îți va respinge pur și simplu opinia. De cele mai multe ori, ea nu îţi va acorda atenție și poate ține cont doar de părerea fiului ei. Pentru ea, nu reprezinți o persoană importantă şi o interesează doar propriile sale păreri și judecăți.

Soacra nu recunoaște niciodată dacă greșește

O soacră toxică nu va recunoaște niciodată că a greșit, iar pentru a-și cere scuze nici atât! Chiar dacă a făcut o greșeală uriașă, ea va insista totuși că a avut dreptate și o să încerce să îți spună că tu ești cea care a greșit.

Cu greu te va considera “parte” a familiei ei

Știi că ai o soacră toxică  dacă ea te face mereu să te simți ca și cum nu ești și nu vei fi niciodată suficient de bună pentru fiul ei. Cu atât mai mult, nici nu vei fi vreodată demnă de a face parte din familia ei. Chiar dacă tu încerci să impresionezi sau să lași garda jos tocmai pentru a fi armonie și pace, ea te va face într-un mod subtil sau direct să te simți nedorită.

Citeste si: Ea este soacra lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Uite cum arată mama Danielei!

cum stii ca ai relatie toxica cu soacra
Semne care îți pot arăta că ai o relație toxică cu soacra[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Sofia Vicoveanca, secretul unei căsnicii fericite. Ce trucuri a folosit artista pentru a-și ține soțul acasa

Mereu trebuie să fii supusă în fața ei pentru că ea deține controlul

Mereu trebuie să fii supusă în fața unei soacre toxice. Prin această supunere practic trebuie să înțelegi că mereu trebuie să faci exact cum îți spune ea. Mama soacră își dorește să își arate latura dominatoare în toate situațiile.

Te poate desconsidera oricând își dorește

Probabil este cel mai greu lucru pentru noră, mai ales dacă o să fie desconsiderată mereu de mama soacră. Pe soacra toxică, insultele și disprețul o pot încărca energetic și, din păcate, se poate simți cel mai bine atunci când face acest lucru.


Abonează-te pe

Citește și:

STUDIU Creierul femeilor este mai activ decât al bărbaților. Cum se reflectă diferențele uriașe în comportamentul reprezentantelor sexului frumos

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cum rezolvi problemele de cuplu

Lipsa de apreciere în cuplu. Cum o rezolvi?


DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să îți decolorezi părul acasă. „S-ar putea să te trezești cu niște surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri