Ciorbita de legume ca la Manastirea Agapia


Delicioasa, savuroasa si numai buna pentru o zi calduroasa: Ciorba de legume. Iata cum se prepara.
Ingrediente Ciorba de legume
o mana de pastai galbene
2 ardei grasi
1 gulie
1 dovlecel
4 cartofi
2 morcovi
1 ceapa
4 rosii
1 pastarnac
1 leg marar
1 leg patrunjel
1 lg leustean
o crenguta de cimbru verde
1 l bors de putina
3 lg ulei
Mod de preparare Ciorba de legume
Pastaile se curata de codite se spala si se taie cam de 2 cm.
Ardeii grasi se curata ,se spala si se taie cubulete.
Dovlecelul se spala,se curata de coaja si se taie cubulete
Gulia se spala, se curata de coaja si se taie cubulete
Morcovul se curata se spala si se taie cubulete.
Ceapa curatata se spala si se taie pestisori.
Pastarnacul curatat si spalat se rade prin razatoarea de mere.
Cartofii se curata se spala si se taie in cuburi potrivite.
Zarzavatul se curata ,se spala si se toaca marunt.
Rosiile se spala si se taie cubulete.
Intr-o oala cu apa rece (cam 4 l) se adauga ceapa ,morcovul ,pastailesi pastarnacul si se pune la fiert la foc potrivit.Cand a dat in primele clocote adaugam gulia si ardeiul gras.Lasam sa fiarba cam 20 min dupa care adaugam dovlecelul si cartofii.Cand cartofii sunt patrunsi adaugam si rosiile uleiul si potrivim de sare.Punem si crenguta de cimbru si borsul de putina incalzit bine.Inainte de a stinge flacara adaugam zarzavatul .
Se serveste atat calda cat si rece alaturi de un ardei iute.
Citeste aici cum se prepara clatite cu lapte batut.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a deslușit misterul! Am aflat ce i-a spus Prodanca lui Alexa chiar înainte să-l lovească! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri