Ciorba radauteana. Delicioasa si potrivita pentru o zi rece


Ciorba radauteana. Delicioasa si potrivita pentru o zi rece

Ciorba radauteana este una dintre cele mai apreciate si nu e de mirare pentru ca e cu adevarat delicioasa si se prepara mai usor decat ai crede.

Cum se prepara ciorba radauteana:

    Curata legumele de coaja. Pieptul de pui trebuie si el curatat de piele si spalat.    

    Fierbe pieptul de pui in 2,5- 3 litri de apa si legumele, cu o lingura de condimente, pana cand carnea se desprinde de pe oase.  

    Scurge zeama, scoate oasele si taie carnea bucatele. Taie si legumele in bucatele. Apoi adauga bucatile de carne si legume inapoi in supa, lasandu-le sa fiarba.    

    Separat bate bine iaurtul si galbenusurile de ou, poti adauga si o lingura de smantana, amestecand bine.    

    In timp ce supa fierbe, adauga compozitia de ou si iaurt, amestecand continuu.

citeste continuarea aici


Abonează-te pe

Citește și:

Ciorba radauteana. Delicioasa si potrivita pentru o zi rece

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Horoscop 26 septembrie. O zi plina de surprize

I-a murit nepotul! Maria Ghiorghiu in lacrimi! "Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace"

Iulia Albu matura pe jos cu Bianca Dragusanu! I-a facut praf rochia de mireasa! "O circoteca"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEŞTE: Cele mai bune filme romantice pe NETFLIX în 2022

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri