Cine este Victor Rebengiuc. „Eu la 4 ani ştiam să citesc şi să socotesc. Bunica mea m-a învăţat asta foarte devreme."

cine este victor rebengiuc
Cine este Victor Rebengiuc

Victor Rebengiuc este unul dintre cei mai mari artiști pe care îi are România, fiind un actor excepțional de teatru și film. Artistul a revoluționat industria teatrului și a cinematografiei românești, punându-și amprenta și talentul.

De-a lungul carierei, marele actor a jucat în o mulțime de piese de teatru și filme, alături de importanți oameni din industria aceasta.

Ce vârstă are Victor Rebengiuc

victor rebengiuc varsta
Ce vârstă are Victor Rebengiuc[Sursa foto: Wowbiz]

Citește și: Cine este Adriana Iliescu. “Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate!”

Până la remarcabila vârstă de 90 de ani, vedeta a reușit să atingă succesul, atât pe plan personal, cât și profesional.

În cei peste 70 de ani de carieră, Victor Rebengiuc și-a dedicat întreaga viață muncii, deoarece nu doar talentul l-a adus pe cea mai înaltă scară a succesului, ci și munca asiduă.

Copilăria lui Victor Rebengiuc

victor rebengiuc
Victor Rebengiuc[Sursa foto: Captură YouTube]

Actorul a povestit faptul că încă din copilărie, el avea o sclipire și un mare interes pentru ceea ce înseamnă citit. Artistul a avut o copilărie destul de dificilă, deoarece tatăl său și-a pierdut viața în Al Doilea Război Mondial, iar mama sa a trebuit să muncească mult pentru a întreține familia.

De aceea, Victor Rebengiuc a copilărit mai mult cu bunicii săi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu la 4 ani ştiam să citesc şi să socotesc. Bunica mea m-a învăţat asta foarte devreme. Citeam ziarul în mod curent, nu aveam probleme. Ea îl punea pe masă, să nu se murdărească masa, şi eu îl citeam.

«Nu mai citi, măi, ziarul ăla, mănâncă acolo», îmi zicea. Tot ştiam din ziar, din ce se întâmpla în anii ’40, de rebeliune. Şi atunci ea punea ziarul invers şi eu îl citeam şi aşa”, a mărturisit actorul.

Pe lângă faptul că i-a lipsit prezența paternă, actorul a menționat că a suferit foarte tare pentru faptul că mama lui nu a venit să îl vadă la spectacole, femeia nefiind de acord cu truda pe care o depunea fiul ei.

„Mama nu a vrut să vină să mă vadă jucând. A zis «Tu mori acolo şi eu nu vreau să văd asta». Muncea foarte mult. Ea era singura care muncea în casă și aducea salariu. A mers greu”, a povestit vedeta.

Cum a arătat copilăria lui Victor Rebengiuc

„N-a fost bine. Am crescut fără tată, care ne-a părăsit pe mine și pe fratele meu când eram foarte mici, eu cred că aveam 2 ani și el 1 an.

Am fost crescut de bunici, din fericire, pentru că am avut niște bunici materni foarte buni. Cealaltă parte a familiei, familia din partea lui taică-meu, n-am cunoscut-o. Era de pe undeva de prin Moldova și n-am avut ocazia să-i cunosc. N-am știut că avem rude. Am aflat târziu, când eram actor deja, lumea mă cunoștea: Auzi, să știi că eu sunt unchiul tău! Să fii sănătos, i-am spus, târziu mi-atragi atenția asupra acestui lucru.
Am simțit întotdeauna lipsa unui tată. E altceva când ai un tată, îmi închipui, când ai cum să te sfătuiești cu el în legătură cu fel de fel de lucruri care ți se întâmplă copil fiind. Evident că m-a marcat. Te-ntreabă:- Bă, dar tac-tu unde e?- Păi, nu ştiu unde e.- Păi nu vine şi el la şcoală, nu vine cu tine?- Păi, n-am!”
a povestit celebrul actor pentru Digi24.

Cariera lui Victor Rebengiuc

Victor rebengiuc copii
Cine este copilul lui Victor Rebengiuc[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Daniel Buzdugan. „Menirea mea e să aduc bucurie oamenilor!”

În anul 1956, marele actor și-a făcut debutul în lumea cinematografiei. Chiar la scurt timp, artistul a primit roluri importante în filme ce s-au bucurat de numeroase premii din industrie. În anii 70’, actorul a povestit că a fost nevoit să joace în filme de o calitate mai scăzută, doar pentru a respecta ideologiile lui Nicolae Ceaușescu. Chiar dacă de-a lungul a 70 de ani, lumea, percepțiile publicului și societatea s-au schimbat, Victor Rebengiuc a reușit să se ghideze după toate modificările și a rămas unul dintre cei mai apreciați actori din România

Victor și Tudor Rebengiuc

La începutul anilor 60’, actorul s-a căsătorit cu Anca Verești, însă au divorțat după doar 5 ani. Ulterior, artistul a început o frumoasă poveste de dragoste cu Mariana Mihuț, femeia care i-a dăruit un copil, dar care îi este alături și în prezent. Victor Rebengiuc a povestit faptul că are o relație excepțională atât cu Tudor, fiul său, cât și cu nepotul său, Mircea.

„Pe Tudor l-am iubit și-l iubesc în continuare. Copilăria lui a fost grija mea de a avea el un tată. Eu nu am avut și nu am găsit niciodată un tată. Așa că am vrut ca el să știe sigur că are un tată și că tată ăsta îi poate fi de ajutor când are el nevoie să-i fie. Dar Mircea a fost un cadou nemaipomenit pentru mine. Am mers eu cu el la munte, când nu puteau ei să meargă. Și ne-am înțeles foarte bine, și ne-am distrat foarte bine. El e singurul care muncește toată ziua de la noi din toată familia.”, a declarat celebrul actor.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Raed Arafat. „Era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viaţă personală care să fie dedicată unei familii”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies