Cine este Raed Arafat. „Era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viaţă personală care să fie dedicată unei familii”

Cine este Raed Arafat

Raed Arafat este o figură extrem de cunoscută în spațiul politic, având o funcție foarte importantă, însă nu multă lume cunoaște detalii din viața sa personală.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Raed Arafat și cum a ajuns să ocupe o funcție atât de importantă la noi în țară.

În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața sa personală.

Cine este Raed Arafat

Citește și: Cine este Petre Roman. „Este un gentleman”

Cine este Raed Arafat

Cine este Raed Arafat

[Sursa foto: Facebook]

Raed Arafat s-a născut în data de 24 mai 1964 în Siria. A crescut în Nablus, Cisiordania, iar la vârsta de 16 ani a emigrat în România.

Pasiunea pentru medicină a descoperit-o încă din copilărie, astfel încât principalul motiv pentru care a emigrat în România a fost dorința de a studia acest domeniu.

A studiat limba română la Pitești, iar ulterior, a urmat cursurile Universității de Medicină din Târgu Mureș și s-a specializat la Târgu Mureș și Cluj în Anestezie Terapie Intensivă.

Astfel, făcând acest lucru din pură pasiune, cariera sa în acest domeniu a avut o continuă ascensiune.

În anul 1990, Raed Arafat a pus bazele Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare din Târgu Mureș, devenind ulterior Serviciul Medical Național de Intervenție Rapidă.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

În prezent, SMURD este prezent în 36 de județe, inclusiv în București.

La data de 23 august 2007, Raed Arafat a fost numit subsecretar de stat în Ministerul Sănătății Publice de către Călin Popescu-Tăriceanu, cel care ocupa la vremea respectivă funcția de premier al României.

Astfel, numele lui Raed Arafat a fost asociat de-a lungul mandatului său cu diferite conflicte politice cauzate de reforma din sistemul sanitar pe care a făcut-o la vremea respectivă, 5 ani mai târziu, în data de 10 ianuarie 2012 depunându-și demisia, dar fiind repus în post o

săptămână mai târziu de către premierul de la vremea respectivă, Emil Boc.

În ianuarie 2014 Raed Arafat a fost numit șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, funcție pe care o ocupă și în prezent.

Astfel, numele și figura lui sunt puternic asociate cu cele mai tragice situații de urgență care s-au declanșat la noi în țară în ultimii ani, printre care amintim Cazul Apuseni, Cazul Caracal, Cazul Colectiv și Pandemia de Coronavirus.

Viața personală a lui Raed Arafat

Cine este Raed Arafat

Cine este Raed Arafat

[Sursa foto: Facebook]

Deși din punct de vedere profesional, Raed Arafat are un CV stufos, ocupând de-a lungul anilor numeroase funcții importante pentru Statul Român și obținând de-a lungul carierei sale o serie de premii și distincții, din punct de vedere personal, nu se cunosc foarte multe detalii din viața politicianului.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

În prezent, presa a reușit totuși să obțină câteva informații din viața privată a lui Raed Arafat. Astfel, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, deși a ajuns la vârsta de 58 de ani, nu este căsătorit și nu are niciun copil.

Raed Arafat provine dintr-o familie cu trei copii, având un frate și o soră, iar amândoi și-au construit o carieră de succes, fratele său fiind subinginer, iar sora sa urmând tot o carieră în medicină.

Motivul pentru care Raed Arafat nu este căsătorit și nu are copii

Citește și: Raed Arafat, invitatul ediției de duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cine este Raed Arafat

Cine este Raed Arafat

[Sursa foto: Facebook]

În anul 2021, Raed Arafat a dezvăluit în cadrul unui interviu care este motivul pentru care nu și-a întemeiat o familie. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a mărturisit ca i-a fost foarte greu să se împartă între viața personală și cea profesională, astfel încât a hotărât să fie prezent 24 din 24 în cariera pe care și-a ales-o și a neglijat viața personală.

Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu, pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004", a declarat Raed Arafat în cadrul unui interviu.Citește și:

Cine este Iulia Burcea, iubita lui George Simion. “Nu am glumit: vă aștept pe toți!"

CITEȘTE: Cine este soțul Ralucăi Turcan, cea mai puternică femeie din PNL

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies