Cine este Adriana Iliescu. “Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate!”

cine este adriana iliescu

Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil. Însă știați că aceasta este un fost profesor universitar?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Adriana Iliescu, dar și ce vârstă are aceasta. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de fiica sa, Eliza, de care este din ce în ce mai mândră, pe zi ce trece.

 

Ce vârstă are  Adriana Iliescu

Adriana Iliescu s-a născut pe data de 31 mai, în Craiova. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 84 de ani.

adriana iliescu fiica

Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil

Citește și: Cine este Raed Arafat. „Era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viaţă personală care să fie dedicată unei familii”

 

Cine este Adriana Iliescu

Adriana Iliescu   este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil. Cu toate acestea, Adriana Iliescu este și un fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii.

Citește și: Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul! Face mai puțini bani decât se credea: „Am să vă spun, pentru cei care cred că se câștigă fabulos. Și credeți-ne, nu muncim puțin”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

Aceasta a întâmpinat probleme atunci când și-a dorit să aducă pe lume un copil, motiv pentru care a fost nevoită să primească tratament hormonal pentru a îndepărta menopauza, aspect care a avut loc pentru prima dată în anul 1995, urmând ca fertilizarea în vitro  să fie făcută în anul 2004, perioadă în care a reușit să rămână însărcinată cu tripleți. Cu toate acestea, după trei săptămâni, unul dintre copilași și-a încetat dezvoltarea și a murit, apoi după 33 de săptămâni au apărut complicații, iar cel mic a murit, ceea ce a a dus la nașterea prematură, motiv pentru care bebelușul supraviețuitor a rămas în

spital încă șase săptămâni.

Astfel, Adriana Iliescu a adus-o pe lume o pe Eliza Maria Bogdana, pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București.

adriana iliescu wikipedia

Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil.

 

Adriana Iliescu este mândră de fiica sa

Atunci când vine vorba despre scumpa sa fiică, Eliza, aceasta este o studentă model foarte respectuoasă, care iubește învățătura și urmează cursurile de la două facultăți, fiind totodată și foarte conștiincioasă. 

Prin urmare, atunci când vine vorba despre studii și nu numai, Eliza este mândria mamei sale. Tânăra a fost șefă de promoție la Colegiul „Dimitrie Paciurea”, iar rezultatele bune de la școală au determinat-o pe aceasta să fie acceptată nu doar la una, ci la două facultăți din București.

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți.

Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”, a declarat Adriana Iliescu.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Astfel, pentru că fiica Adrianei Iliescu, Eliza, și-a dorit mult să urmeze două facultăți, mama sa a făcut eforturi mari pentru a putea să-i îndeplinească dorințele fiicei sale, în ciuda faptului că eforturile financiare au fost unele uriașe, ținând cont de veniturile reduse pe care le au cele două, Adriana Iliescu a reușit să se descurce, indiferent de situația în care s-a aflat.

„Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor, aș adăuga chiar profesor universitar, dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor.

Adică ceva în jurul a 2.000 de lei. Nu dau amănunte, însă una peste alta nu e vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic!”,  a spus Adriana Iliescu, cu ceva timp în urmă. 

adriana iliescu varsta

Adriana Iliescu este cunoscută ca fiind cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil

Citește și: Cine este Emilia Popescu. “Pentru mine ăsta este cadoul vieții mele, faptul că fata mea nu a făcut actoria!”Citește și:

Cine este Magda Ciumac. „Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă!”

Cine este Lili Sandu. “Când vine copilul, relația de cuplu practic nu mai există!”

ego.ro Când se tunde orhideea. Secretul pentru o înflorire bogată

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023: Eforturile Capricornilor sunt recunoscute din plin la locul de muncă. Influențele planetare prezic noi începuturi în zona profesională pentru Scorpioni

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Nefise din serialul Melek, apariție spectaculoasă alături de fiica sa! Celebra actrița Şerif Sezer este mândră că tânăra Deniz i-a moștenit talentul și a îmbrățișat actoria

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies