Cine este SILVIA IONIȚĂ. „Îmi place, real­mente, să trăiesc clipa şi să scot din ea ce există mai bun, în toate aspectele vieţii mele"


Toată lumea o cunoaște pe vedeta postului Kanal D, datorită succesului pe care îl are ca prezentatoare TV. Însă știați că Silvia Ioniță avea în plan să devină judecător?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cum a arătat copilăria Silviei Ioniță, cum a ajuns astăzi să fie una dintre cele mai cunoscute și pricepute prezentatoare TV, dar și câteva detalii despre fericita căsnicie pe care o are alături de soțul ei.

 

Cum a arătat copilăria Silviei Ioniță

În copilărie, Silvia Ioniță nici nu își imagina să ajungă unde este astăzi, mai exact la pupitrul știrilor. Dorința prezentatoarei TV era să se poată transforma într-un super-erou. Însă odată cu trecerea timpului, aceasta și-a dorit să devină chiar judecător.

Prima dorința a Silviei Ioniță s-a îndeplinit într-o oarecare măsură.

În prezent, aceasta este vedeta postului Kanal D, fiind o prezentatoare de știri cu notorietate, foarte pricepută și dedicată în ceea ce face. Aceasta a declarat în cadrul unui interviu, faptul că și-a dat seama că pentru a ajunge un jurnalist veritabil, în copilărie trebuia să se fi simțit, un „mic super-erou”. Acesta fiind și cazul Silviei Ioniță, prin urmare, o pare din dorința ei din copilărie, s-a îndeplinit.

cum a aratat copilaria silviei ionita

Citeste si: Cine este MELLINA (Mădălina Dumitru). ”Mi-a plăcut foarte mult copilăria pe care am trăit-o!

 

Ce vârstă are Silvia Ioniță

Prezentatoarea TV de la Kanal D, s-a născut pe data de 15 octombrie, în Constanța. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 49 de ani.

Silvia Ioniță prezintă Știrile Kanal D, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 19:00.

Aceasta se bucură în fiecare zi de ceea ce face. Iar cu toate că este o muncă destul de dificilă, Silvia Ioniță reușește cu brio să își stăpânească emoțiile pe care le are, atunci când prezintă un subiect puțin mai sensibil, legat în special de nenumăratele drame prin care trec copiii din diferite familii. Prezentatoarea TV reușește totuși să nu arate momentele în care se emoționează, în fața telespectatorilor, gândindu-se întotdeauna că problema care există în respectivele acțiuni este strict a personajelor direct implicate, prin urmare, tot acestea ar trebui să le rezolve.

Cine este Silvia Ioniță

ce varsta are silvia ionita

Citeste si: Cine este ALEXANDRU ARŞINEL. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

 

Ce studii are Silvia Ioniță

Cu toate că odată cu trecerea timpului, Silvia Ioniță și-a dorit să devină judecător, lucrurile au stat diferit. Iar odată ce a auzit doar pronunțarea cuvântului de „jurnalism”, Silvia Ioniță a avut efectiv o revelație și a știut din prima clipă că acesta este drumul pe care trebuie și totodată își dorește să îl urmeze.

Vocea credibilă și apreciată de publicul spectator, care este în prezent, Silvia Ioniță a absolvit Școala Superioară de Jurnalism, din București, urmând să aibă un viitor strălucit pe postul de prezentatoare TV. Deși i se pare o muncă destul de solicitantă, Silvia Ioniță susține că în studioul de televiziune se simte cel mai bine, iar secretul constă în concentrarea și flerul pe care trebuie să le aibă zi de zi.

  Sunt o persoană care are grijă să-şi stabilească priorităţile şi întotdeauna mă concentrez pe ceea ce consider că e cel mai important într-un anumit moment. Îmi place, real­mente, să trăiesc clipa şi să scot din ea ce există mai bun, în toate aspectele vieţii mele.”, a declarat Silvia Ioniță, într-un  interviu.

ce studii are silvia ionita

Citeste si: Cine este MARIA CÂRNECI. "Nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci fraţi şi am trăit modest, dar foarte curat."

Cu cine este căsătorită Silvia Ioniță

Pe data de 15 august, în anul 2009, a venit și momentul cel mare, atunci când frumoasa prezentatoare TV a decis să se căsătorească cu nimeni altul decât Cristian Fusălău. Nunta a avut loc la biserica localizată pe strada Popa Nan, din București.

Nașii Silviei Ioniță și ai lui Cristian Fusălău au fost nimeni alții decât Gabriela Cristea și soțul ei de la acea vreme, Marcel Toader. Petrecerea a fost una fastuoasă și plină de bun gust. Printre nenumărații invitați pe care prezentatoarea TV i-a avut prezenți la cel mai frumos eveniment în viața sa, se numără și George Dumitrescu, Bianca Ioniță și Ilinca Vandici.

Cei doi formează o familie fericită de mai mulți ani, iar împreună au o frumoasă fetiță, pe nume Ana. Aceasta s-a născut pe data de 15 ianuarie, prin urmare, în prezent are vârsta de 10 ani. Silvia Ioniță susține că universul ei se învârte în jurul prietenilor, dar cel mai important, al familiei. Iubește să petreacă timp alături de Ana și de fiecare dată când o face îl prețuiește din ce în ce mai mult. Soțul prezentatoarei TV reprezintă un adevărat sprijin pentru aceasta, iar datorită faptului că au o căsnicie trainică, este cu adevărat fericită.

Citeste si: Cine este MIOARA VELICU. "N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea."


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este MELLINA (Mădălina Dumitru). ”Mi-a plăcut foarte mult copilăria pe care am trăit-o!

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Cine este ALEXANDRU ARŞINEL. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Cine este MARIAN DRĂGULESCU. "A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din nou."

Cine este MARIA CÂRNECI. "Nu am avut o copilărie luxoasă. Eu sunt cea mai mică dintre cei cinci fraţi şi am trăit modest, dar foarte curat."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri